05 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3430
Horoscopul pentru 5 noiembrie 2018
05 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3430

Horoscopul pentru 5 noiembrie 2018

BERBEC

Nu crede tot ce auzi astăzi, mai ales dacă e vorba de declaraţii de iubire, de linguşeli pompoase şi laude pe care ştii prea bine că nu le meriţi, pentru că te pot amăgi amarnic! Cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine şi eşti gata-gata să-i cazi în plasă, dar tocmai pentru că eşti o fire realistă şi raţională, va trebui să chibzuieşti profund asupra celor auzite. Chiar meriţi tu aceste laude? Eşti atât de grozav pe cât spune? Nu-l crede şi nu-l lăsa să te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunoşti mai bine şi nu vei aluneca pe pista falsă pe care încearcă să te împingă prin minciună şi ipocrizie.

TAUR

Primul pas spre o mare realizare e să-i oferi acestui gând putere, ca atare stai azi puţin şi gândeşte, visează, creează, ridică o construcţie detaliată în mintea ta, pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum ţi-ar plăcea şie să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru ca acest gând să capete consistenţă cu adevărat şi în realitate. Deocamdată oferă-ţi această bucurie a visării, lasă fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginează-te ca şi cum ar fi deja palpabile în viaţa ta.

GEMENI

Deciziile pe care le iei acum îşi vor arăta efectele curând mai ales asupra corpului tău fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate te apuci de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea şi urmările excelente. Poate îţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine asupra ta. Să nu te mire că nu va trece mult şi lumea se va uita la tine cu alţi ochi încercând să descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji şi încrederea sporită în felul în care arăţi.

RAC

Ar putea să-ţi intre în mediul tău intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine şi dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, rişti să fii atins şi tu de otrava sa răutăcioasă. Ţine-l la distanţă, evită să-i faci confidenţe şi să-i deschizi poarta spre inima ta, pentru că el abia aşteaptă o nouă victimă a răutăţilor sale. Norocul tău e că ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cât mai repede şi trage şi uşa după tine. Nu-l lăsa să te invadeze!

LEU

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

FECIOARĂ

Primeşti atâtea gesturi de adevărată iubire de la cei din jur, dar eşti tentat să le priveşti cu răceală, de parcă nu ar fi în forma pe care o visai. Nu poţi pretinde dragoste la un anumit nivel sau într-un anumit ambalaj, pentru că dragostea poate fi doar adevărată sau falsă. Ceea ce primeşti tu acum merită primit cu ambele mâini şi cu inima deschisă, dar vinovat eşti tu, că începi să cauţi defecte la tot ce auzi, vezi sau simţi. Rişti să pierzi o şansă de iubire sinceră pentru că îţi spui singur că nu meriţi iubirea!

BALANȚĂ

Cine se aseamănă se adună, spune o vorbă, şi acelaşi lucru simţi şi tu azi în legătură cu omul care te completează în tot ce faci. Priveşte la cel din faţa ta, pentru că devine un fel de oglindă a propriei tale identităţi. Ori semănaţi grozav de mult în unele privinţe, ori el descrie de fapt cum te comporţi şi tu, cum eşti şi tu, chiar dacă îţi arată o imagine care îţi place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poţi lua unele măsuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care îi aparţin în aceeaşi măsură. Dacă la el nu-ţi place, ar trebui să nu-ţi placă nici la tine!

SCORPION

Eşti încurajat să începi un proiect nou în carieră, ceva ce ţi-ar pune foarte bine în valoare spiritul de conducător, inteligenţa, iniţiativa şi curajul. Nu eşti singur în acest sens, mai ai alături de tine oameni care te vor stimula cum ştiu ei mai bine, deci lasă-te influenţat de energia lor pozitivă pentru a merge în direcţia nou deschisă. Totul va evolua foarte bine încât vei ajunge la rezultate excelente în cel mai scurt timp. Poate fi o perspectivă nouă în plan profesional sau şansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primeşti din jur sunt foarte profitabile.

SĂGETĂTOR

Nu eşti lăsat să analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care te irită. Eşti obligat să iei decizii rapide, să găseşti soluţii imediate, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare ca să fii sigur că nu ai scăpat nimic din vedere. Nu dai randament dacă eşti presat de termene limită sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să te organizezi şi să faci puţină ordine în minte ca să faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie să fii spontan şi rapid în reacţii, fără să iei vreun răgaz de gândire.

CAPRICORN

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul liniştit în căminul perfect. Dacă încă nu ai un loc al tău pe care să-l numeşti acasă, ai şansa de a face planuri mari în acest sens. Visezi cu ochii deschişi şi îţi imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continuă să laşi fantezia să zboare în voie, creează mintal un decor ideal în care te vezi trăind, pentru că unele vise chiar se împlinesc! Vezi cu ochii minţii că locuieşti într-un spaţiu exact aşa cum ai dorit dintotdeauna şi crede cu tărie în această materializarea viziunii tale!

VĂRSĂTOR

Ai alături de tine o persoană care te încurajează, îţi dă încredere în tine, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine. Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia sa de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

PEȘTI

Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. Aluneci încet într-o stare de depresie, de abandon, de neputinţă, pentru că nu există nimic bun de care să te poţi agăţa. Nu te mai interesează nimic din ceea ce făceai dacă nu sună promiţător sensul în care te îndrepţi, ca atare aproape că eşti dispus să laşi lucrurile să moară de la sine, fără a mai depune nici un efort. Dacă ţi-ai recăpăta un pic speranţa, ai găsi în tine şi forţa de a continua.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
199 locuitori

Coșnița Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Coșnița Nouă alcătuia 199 de oameni în anul 2011. Satul Coșnița Nouă a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.