11 iunie 2019, 02:00 Caleidoscop views 19735
11 iunie 2019, 02:00 Caleidoscop views 19735

Cît timp se pot uita copiii la televizor?

Comparînd starea copiilor care petreceau timpul în faţa ecranelor, oamenii de știință au descoperit că această dependenţă nu este cu mult diferită de toate celelalte, şi au furnizat date cu privire la cîte ore pe zi pot petrece copiii în fața televizoarelor şi calculatoarelor în dependență de vîrstă.

Dacă nu doriţi ca copilul sa prezinte probleme psihologice, precum și afecțiuni cardiovasculare sau obezitate, limitați acest timp pînă la o oră și jumătate, dacă copilul are de la trei pînă la şapte ani, şi la două ore atunci cînd el este mai mare.

Cuvinte cheie:

Moldova , copii , educatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
5010 locuitori

Bardar este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Bardar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5010 oameni. Satul Bardar a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.