21 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4269
Horoscopul pentru 21 septembrie 2018
21 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4269

Horoscopul pentru 21 septembrie 2018

BERBEC

Trăieşti din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îţi extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis împlinit, dar nu poţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară şi ia după tine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanenţă la reuşita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

TAUR

Visezi frumos, de parcă te-ai îndrăgostit de cineva şi deja speri o relaţie de viitor împreună. E posibil ca visul să ţi se împlinească, deoarece te afli într-o zonă norocoasă din punct de vedere sentimental. Dacă îţi place de cineva anume, dacă ţi se face curte şi nu ştii dacă să-i accepţi avansurile sau nu, azi inima îţi va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeşte şi lasă-te iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtăşită şi împlinită!

GEMENI

Eşti gata să porneşti pe un drum înşelător, ca atare deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce auzi. Cel care vrea să te convingă să-l urmezi sau să alegi singur această direcţie, are interese ascunse şi nu îţi spune tot adevărul despre ceea ce te-ar putea aştepta la final. Informează-te înainte de a da startul acestui nou sens, ca să nu rătăceşti fără rost pe căi lăturalnice. Dacă e vorba de o călătorie, mai bine te interesezi spre ce te îndrepţi şi dacă cei cu care trebuie să te întâlneşti la destinaţie sunt de găsit.

RAC

Apreciezi mult prezenţa celui drag în viaţa ta, pentru că, de când îl cunoşti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fără margini şi sentimente profunde, pentru că datorită lui ai cunoscut iubirea adevărată. Azi totul pare mai frumos în cuplu, schimbul de emoţii este la cote maxime, şi, dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi în preajmă o persoanp care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te răsfaţă cu daruri şi gesturi de iubire, deci... cum să nu-l iubeşti?

LEU

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

FECIOARĂ

Când eşti stimulat şi motivat cum se cuvine, îţi merge mintea brici. Acelaşi sentiment îl ai şi azi: ai cu cine discuta, vă completaţi unul pe altul, vă încurajaţi să vă expuneţi fiecare părerile cu încredere, pentru că celălalt nu numai că aude ce ai de zis, dar şi respectă şi pune în aplicare! În asemenea companie, toate ar trebui să meargă bine, pentru că formaţi o echipă imbatabilă, în care mintea şi inima se unesc perfect în aceeaşi direcţie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de lângă tine care te completează de parcă ţi-ar fi frate.

BALANȚĂ

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

SCORPION

Nu nimereşti în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că tu însuţi ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alături de tine şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transforma dialogul într-un continuu cor al plângerii. Lucrurile ar părea mult mai simple dacă nu te-ai înconjura de oameni şi mai trişti decât tine, deci mai bine stai singur să-ţi rezolvi problemele decât cu asemenea companie negativă.

SĂGETĂTOR

Ce zi superbă la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu veşti bune şi momente pline de romantism! Dacă ai dedica această zi în totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru că îţi încarci bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu ai parte oricând! Bucură-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer şi fii alături de ei cu toată fiinţa! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursa de energie vie şi, alături de ei sau pentru ei, eşti capabil de orice.

CAPRICORN

Nu te băga în treburile altora dacă nu ai soluţii concrete şi corecte la ceea ce-i preocupă. Dacă nu ştii exact ce trebuie făcut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l încurca şi mai tare pe cel aflat în impas. Dacă intervii în problemele altora doar ca să te afli în treabă, fii sigur că vei strica mai mult decât vei ajuta şi apoi celălalt nu va mai şti cum să repare oalele sparte de cei care sau băgat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori să-l ajuţi pe căi lăturalnice e cam mare, deci mai bine îl laşi să se descurce singur.

VĂRSĂTOR

Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi deloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se ştie că tu ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage tu toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce îţi face bine.

PEȘTI

Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.