Arată noutățile începînd cu...

eye 5209 Vizualizări

Cîmpul de luptă – Europa


Actuala Europă nici pe departe nu este liniștită. "Progresiștii" luptă înverșunat cu tradiționaliștii. De rezultatul acestei lupte depinde nu doar bilanțul viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European, dar, posibil, viitorul întregului continent depinde de faptul de partea cui va fi victoria.

Opoziția

De la un timp, în Europa se face simțită o nouă tendință, numită "macronism". Anume președintele Franței, Emanuel Macron, se poziționează azi ca lider principal al aripii progresiste pe arena politică europeană. Pe moment Macron și-a marcat clar prioritățile și planurile de reformate a UE. Ca sarcină primordială este definită opoziția față de eurosceptici și extrema dreaptă. Pe bune – ce-i rămîne de făcut acestui favorit al dinastiei Rothschild, care, dintr-un politician mediocru, în scurt timp a fost transformat în liderul celei mai mari democrații din Europa? Trebuie să înțelegem că venirea lui Macron la putere în Franța este doar primul pas în formarea sa, în realitate el trebuie să devină liderul reformării Europei și liderul forțelor care se opun euroscepticilor și dreptei, adică elitelor europene de orientare națională.

Se știe că progresismul este îndreptat spre propaganda și realizarea de sus a reformelor sociale și politice, adică de către guvern, și adesea el este opus conservatismului și tradiționalismului. Dar ce este progresismul francez al lui Macron? Este o manevrare între cîmpul politic de dreapta și cel de stînga.

Care este esența acestei idei? A transforma în haos și a răsturna întregul spațiu politic european. Nu este vorba despre o balansare obișnuită a elitelor politice europene, ci despre distrugerea conștientă a hărții politice a Europei. Crearea haosului în conștiința maselor, în tabloul politic al Europei, continentului care azi decide viitorul civilizației noastre – iată sarcina celor din spatele cortinei mondiale. După ce va fi implementată deformarea conștientă și reglementată a tradiției politice în Europa, aceasta va putea fi dezechilibrată prin apariția unor forțe destructive neînțelese alegătorului. Ele vor exista și pe flancul drept, și pe cel stîng, de facto însă aceștia vor fi niște demagogi, care urmează să lipsească elitele europene de identitate. După care va urma etapa a doua, care va marca pregătirea revoluției. Pentru început va fi redusă activitatea politică a elitelor tradiționale, care nu vor mai avea pe cine conta, apoi – venirea la putere a grupărilor marginale, iar jos – destabilizarea situației de către extrema stîngă și imigranții susținători ai terorismului.

Dar înainte de a porni acest "proiect", trebuie eliminați euroscepticii și partidele naționale de dreapta, care azi îi stau în gît elitei infernale a lumii. Căci forțele care țin Europa unită și forțele guvernării mondiale sînt poluri politice și sacrale diferite ale lumii. Pentru a începe transformarea reală a Europei, forțele negre din spatele cortinei mondiale vor trebui să nimicească aceste focare de rezistență.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

Europa , politica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Bisericani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
190 locuitori

Bisericani este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află pe malul stîng al Prutului, la 25 km de oraşul Glodeni şi la 160 km de Chișinău. Satul Bisericani a fost menționat documentar în anul 1559. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 190 de oameni.

Citeşte mai departe