24 august 2018, 09:00 Caleidoscop views 4537
Horoscopul pentru 24 august 2018
24 august 2018, 09:00 Caleidoscop views 4537

Horoscopul pentru 24 august 2018

BERBEC

Discuţiile pe care le porţi cu familia au o conotaţie extrem de serioasă, de parcă aţi fi în faţa unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvânt de spus în această problemă, deci nu poţi decide doar tu pentru ei. Aveţi viziuni diferite şi dorinţe diametral opuse, dar care pot fi combinate perfect într-un scop comun de care să profitaţi cu toţii. Este vremea angajamentelor, a declaraţiilor de dragoste credibile, a gesturilor prin care fiecare demonstrează cât de serios priveşte relaţia, semn că aţi depăşit faza fluturilor din stomac şi începeţi să construiţi ceva solid şi de perspectivă.

TAUR

Planul pe care-l porneşti azi te entuziasmează la maximum şi faci tot posibilul să treci repede de fazele de început, cele de pregătire a terenului. Deja vrei rezultate, nu-ţi plac tatonările iniţiale când stabileşti încotro să mergi, de aceea tragi tare în primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei acţiuni. Nu te aştepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calităţile pentru a-l duce la îndeplinire. Atât timp cât interesul tău este încă viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu paşi mari de reuşită.

GEMENI

Mulţi au rezerve asupra sensului cam îndrăzneţ spre care eşti gata să te avânţi, dar nu trebuie să te compari cu ceilalţi. Mulţi sunt fricoşi, laşi, nesiguri pe ei şi te văd şi pe tine în aceeaşi ipostază, or tu eşti un aventurier pregătit de orice provocare! Nu te gândeşti la riscuri, ci eşti gata să dai startul acelui sens nou, convins că te îndrepţi spre visul tău cel mare. Curaj e bine să ai, aşa e, dar nu transforma curajul într-o formă de revoltă, pentru a le demonstra altora cu orice preţ de ce eşti tu în stare. Porneşte pe drumul cel nou, dar câteva măsuri de precauţie nu strică: nu exagera cu îndrăzneala aruncându-te chiar în gol!

RAC

Cel mai de preţ lucru, în acest moment, e faptul că cineva care ţine cu adevărat la tine îţi stă alături la bine şi la greu. E dispus să preia pe umerii săi ceva din problemele tale, sare în ajutorul tău oricând ai nevoie şi. astfel, totul merge mult mai uşor pentru că nu eşti singur în faţa provocărilor vieţii. E modul său de a-ţi întoarce nişte servicii similare pe care şi tu, cu alte ocazii, i le-ai dăruit cu inima deschisă, oferindu-vă unul altuia tot suportul necesar în momente cheie. Priveşti la el cu încredere, cu recunoştinţă, mândru că ai asemenea prieten!

LEU

Primeşti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia aştepţi să devină realitate, presimţind că are ceva bun de oferit, dar pe de altă parte te şi temi de consecinţele sale, pentru că există o cotă mare de necunoscut la mijloc. Nu ştii toate detaliile, şi cum eşti genul de om care apreciază lucrurile clare şi bine aşezate, o astfel de situaţie cu o doză imensă de nou te cam lasă fără direcţie. Mai aşteaptă căteva zile să te lămureşti încotro merg lucrurile şi atunci liniştea va reveni în sufletul tău, călcând pe teren mai sigur.

FECIOARĂ

Nu le poţi avea întotdeauna pe toate aşa cum visezi, ci mai dai piept şi cu realităţi dureroase. Azi are loc un eveniment în care ţi-ai pus mari speranţe, inima ta bătea mai tare numai când te gândeai ce se va întâmpla, dar din păcate aşteptările tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct într-o realitate care nu-ţi convine. Nimeni nu este scutit de tristeţe, de dezamăgiri şi de suferinţe, iar azi se pare că tu eşti cel care trebuie să le treacă în revistă şi pe acestea.

BALANȚĂ

Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns menit să alunge o stare de nesiguranţă şi stres din viaţa ta. Indiferent cum sună concluzia mult aşteptată, o primeşti ca pe o eliberare, pentru că, cel puţin de acum înainte, vei şti mai clar pe ce poziţie te afli şi încotro mergi. Nu ai putea continua ceva fără o direcţie mai precisă, ca atare primeşti vestea de azi exact ca pe soluţionarea de care aveai nevoie pentru a te detaşa de toate, pentru a închide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct şi de la capăt, mult mai liniştit!

SCORPION

Fii pe fază la veştile care vin astăzi de departe, pentru că de acolo ar putea apărea cele mai folositoare sfaturi. Concentrează-ţi atenţia asupra prietenilor din alte localităţi, asupra ştirilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu ţări străine sau culturi diferite, cu altfel de oameni decât cei cu care eşti obişnuit, pentru că afli o mulţime de lucruri importante de la lumea largă. Dacă pleci la drum, ar putea fi o călătorie foarte benefică, deoarece descoperi pe parcurs multe soluţii, idei şi direcţii noi pentru ceea ce te preocupă acum. Ia legătura cu oamenii şi fii atent la ce au ei de transmis.

SĂGETĂTOR

Din discuţii se nasc cele mai bune soluţii, de aceea merită să vorbeşti despre problemele care te preocupă cu cât mai multe persoane, pentru că ideile diverse stau la baza unei victorii de toată frumuseţea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu căuta compania celor care îţi seamănă, ci a celor cât mai diferiţi de tine. Şi tu le poţi oferi lor idei interesante, şi ei îţi pot deschide ochii spre cu totul altă viziune decât credeai că există, ca atare nu evita mediile cât mai pestriţe şi mai aglomerate.

CAPRICORN

Iubirea poate fi un joc şi la fel te comporţi şi tu, astăzi, faţă de cel cu care dezvolţi o relaţie. Nu priveşti întâlnirile cu el ca şi cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te laşi dus de val, de emoţii, de senzaţii, fără să te gândeşti neapărat la viitor. Consideri că sunt momente când e mai bine să te laşi purtat de destin încotro vrea el, fără să urmăreşti ceva anume. Şi celălalt se bucură de senzaţii plăcute şi frumoase, deci de ce să nu vă jucaţi un pic? Va veni şi ziua asumării responsabilităţilor, dar nu acum!

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de cineva care să-ţi stea alături, care să nu te judece şi să-ţi arate o imensă înţelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care va şti să te asculte cu răbdare şi să-ţi ofere cel mai eficient sfat. Îţi povesteşte, practic, din experienţa sa de viaţă deoarece a trecut şi el prin momente similare, şi astfel îţi arată că totul trece în cele din urmă, semn că nu are rost să suferi şi nici să te agiţi, pentru că toate au o rezolvare mai devreme sau mai târziu.

PEȘTI

Nu pune la suflet veştile nu tocmai pozitive care ajung astăzi la urechile tale ci tratează-le cu un soi de inocenţă, ca şi cum nu ai înţelege ce se petrece. Nu are rost să te chinuieşti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales că nu sunt chestiuni care te vizează direct, ci aparţin altor persoane. Ei simt nevoia să te atragă şi pe tine în necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poţi face tu pentru ei e să le abaţi gândul de la ceea ce-i frământă, să le spui o glumă, să le aduci zâmbetul pe buze, atât cât poţi, dar nu prelua pe umerii tăi greutăţile lor. Încearcă să-ţi păstrezi buna dispoziţie on ciuda anturajului apăsător. Tu găseşti ceva optimist chiar şi în cel mai sumbru moment!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1696
Populația:
1010 locuitori

Fîrlădeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fîrlădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Fîrlădeni a fost atestat documentar în anul 1696.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.