Arată noutățile începînd cu...

eye 6440 Vizualizări

O moldoveancă a cîștigat locul trei în cadrul competiției internaționale de Miss (Foto)


Mirabela Bogdan, o studentă de 19 ani din Republica Moldova, s-a clasat pe locul trei în cadrul competiției internaționale Miss Elegant Universe 2018 din Beirut, Liban, la care au participat 30 de state.

Totodată, Mirabela a luat premiul special Best National Costume.

Titlul de Miss Elegant Universe 2018 a fost cîștigat de Romînia. Pe podium au urcat concurentele din Slovacia (First Runne-up), Polonia (Second Runne-up), Moldova (Third Runne-up) și Rusia (Fourth Runne-up).

Mirabela Bogdan este studentă în primul an la Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitătii Babes Bolyai din Cluj-Napoca și vorbește două limbi străine, engleza și rusa.

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete

Localităţile Moldovei şi diasporei

Măgdăceşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
4601 locuitori

Măgdăceşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Măgdăceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Criuleni şi 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia la nivelul comunei Măgdăceşti constituie 4601 oameni. Satul Măgdăceşti este atestat pentru prima dată într-un document datat cu 9 martie 1529.

Citeşte mai departe