Arată noutățile începînd cu...

eye 7840 Vizualizări

În cît timp învaţă o persoană să înoate?


Putem învăța să înotăm la orice vîrstă. Chiar și cei care au frică de apă pot scăpa de această fobie cu ajutorul unui instructor.

Adulţii, spre deosebire de copii, asimilează mult mai bine informaţia şi îşi pot imagina în spaţiu ce le cere instructorul. În schimb, ei conştientizează mai mult pericolul şi în unele cazuri acest aspect le întîrzie evoluţia.

Copiii simt nevoia să se şi joace şi cîteodată este esenţial să le acordăm aceste minute pentru a nu-i face să renunţe. Iar asta ne duce la un timp de învăţare mai mare. Însă, cei mici sînt mult mai mobili iar mişcările cerute pot fi executate mult mai uşor.

Exercițiul, perseverența și un antrenor pe măsură pot face minuni și în cazul celor care se tem de apă. Mai greu sau mai uşor, fiecare poate scapa de această problemă.

Cuvinte cheie:

înot , Vîrsta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Acui

Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
547 locuitori

Acui este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 547 de oameni. Satul Acui a fost înființat în anul 1909.

Citeşte mai departe