11 iunie 2018, 12:48 Caleidoscop views 8830
Miss Rusia 2018, într-o rochie creată de o moldoveancă (Video)
11 iunie 2018, 12:48 Caleidoscop views 8830

Miss Rusia 2018, într-o rochie creată de o moldoveancă (Video)

Miss Rusia 2018, Yulia Polyachikhina, a atras toate privirele la premiile Muz TV fiind îmbrăcată într-o rochie creată de designerul autohton, Olga Blanc. Tînăra nu a ezitat să-i mulțumească creatoarei pentru ținută pe rețelele de socializare, unde a împărtășit mai multe filmulețe.

Olga Blanc, creatoarea de modă din Republica Moldova, a reușit cucerească vedetele internaționale cu rochiile sale. Astfel, în măiestria acesteia a avut încredere și Miss Rusia 2018 care a îmbrăcat o rochie de culoare roșie ce i-a pus în evidență silueta și gingășia.

Mai mult, tânăra a urcat pe scenă plină de încredere în ținuta aleasă și a decernat premiul pentru „Cel mai bun duet" lui Mot și Ani Lorak.

Urmăriți mai jos videourile cu rochia creată de Olga Blanc.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

rochie , Miss , designer

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
458 locuitori

Crețoaia este un sat în componenţa comunei Ţînţăreni, raionul Anenii Noi. Satul Crețoaia este situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi, la 7 km de staţia de cale ferată Socoleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Creţoaia a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.