09 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2971
Horoscopul pentru 9 iunie 2018
09 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2971

Horoscopul pentru 9 iunie 2018

BERBEC

Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se mişcă aşa cum sau când ai dori tu, ci trebuie doar să-ţi doreşti să se întâmple minunea, şi ea va apărea atunci când este momentul potrivit. Acum poţi să vezi ce pasi mari poţi să faci înainte către succesul dorit!

TAUR

Ceva îţi spune să-ţi asculţi azi cu mai multă atenţie copilul interior, indiferent de vârsta pe care o porţi pe umeri. Lasă haina adultului deoparte, pentru o zi, şi vezi ce nevoi are acel copil pe car îl ascunzi în suflet. Cere iubire, îngrijire şi ocrotire, semn că ai şi tu sensibilităţile tale, dorinţele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi înlăturate dacă stai puţin de vorbă cu tine însuţi. Vei fi uimit să descoperi că ai nevoie de protecţie, de un învăţător alături care să te îndrume, de un matur cu care să vorbeşti, da, chiar şi dacă matur eşti şi tu. Azi îţi auzi mult mai ferm şi mult mai sonor vocea interioară.

GEMENI

Dacă aşteptai de unde vestea că ai fost admis într-un anumit colectiv, vestea cea bună poate să apară chiar azi! Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândeşti ca ei, să vorbeşti ca ei, să adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajustează-ţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e uşoară, dar comunicând în permanenţă, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult şi nu va mai exista nicio diferenţă între tine şi tovarăşii tăi. Dacă îţi doreşti să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire!

RAC

Prezenţa ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reuşeşti să aduni un grup mai larg de persoane alături de cel trist care să-i ridice moralul şi să-l susţină la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reuşi să depăşească impasul major şi nu va uita niciodată ceea ce ai făcut pentru el la nevoie. Fii trup şi suflet alături de cei care trec prin situaţii critice, pentru că vei găsi de fiecare dată soluţia care să-i scoată chiar şi din cea mai adâncă prăpastie.

LEU

Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine. Meriţi felicitări, tocmai pentru că ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, când aproape că ai fi fost tentat să renunţi, dar iată că insistenţa şi răbdarea îţi sunt acum răsplătite pe deplin!

FECIOARĂ

Eşti împovărat de discuţii cu tentă negativă şi panicardă, pentru că unii vor profita de prietenia ta. Unii uită că ai şi tu necazurile tale, uită că ai şi tu o viaţă personală şi un timp liber limitat, şi te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate căile de comunicare accesibile către urechea ta. Tu îi asculţi, le dai sfaturi atât cât poţi, dar încearcă să nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Îi poţi ajuta cu o vorbă bună, dar nu poţi prelua pe umerii lor greutăţile lor: debarasează-te de balastul negativ pe care îl deşartă în curtea ta!

BALANȚĂ

Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

SCORPION

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

SĂGETĂTOR

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se adresează cei pe care îi iubeşti. Au şi ei problemele şi nervii lor, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă. Dacă vezi că nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici, aşteaptă să le treacă, pentru că vor aprecia mai mult înţelegerea de care dai dovadă tăcând şi suportându-le nazurile, decât dacă ai începe să le atragi atenţia în fiecare clipă că sunt nervoşi, arţăgoşi, nepoliticoşi. Tu cu ai face dacă ai fi în locul lor?

CAPRICORN

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi... jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de pluş, deşi tu ai trecut demult de vârsta potrivită pentru aşa ceva.

VĂRSĂTOR

Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

PEȘTI

Obstacolul care apare azi în planurile tale nu-ţi este deloc străin, pentru că ai mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repeţi reţeta de atunci, să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecută, pentru că ai deja experienţă în acest sens. Dacă atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va întâmpla şi acum, pentru că ştii exact cum să intervii. Se vede că ai învăţat ceva din lecţiile primite de la viaţă şi, chiar dacă problema se repetă aproape identic, acum ştii să o repari mult mai bine şi mai repede. Ştii cum se spune: tot păţitu-i priceput!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
226 locuitori

Iliciovca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Drochia și la 193 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 226 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.