31 mai 2018, 19:00 Caleidoscop views 3306
Horoscopul pentru 1 iunie 2018
31 mai 2018, 19:00 Caleidoscop views 3306

Horoscopul pentru 1 iunie 2018

BERBEC

Eşti înconjurat de multă lume şi cu fiecare ai alt gen de relaţii, reuşind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat şi comunicarea merge ca pe roate. Alţii îţi sunt apropiaţi sufleteşte ca prieteni intimi sau persoane dragi, şi vă bazaţi pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afecţiune. E o plăcere să intri în contact cu atâta lume, folosindu-te de fiecare dată de trăsăturile cele mai potrivite pentru a avea cu toţi legături cât se poate de amiabile şi plăcute.

TAUR

Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar ca pe roate.

GEMENI

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat. Îţi oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te frământă. Nu sta să o analizezi pe toate feţele, pentru că sfatul e verificat şi şi-a arătat de multe ori eficienţa. Dacă pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: că e soluţia optimă, Foloseşte-te de acest pont preţios, pentru că lucrurile revin la normal dacă îl valorifici cu încredere.

RAC

Nu continua acel plan care vezi şi tu că nu mai înaintează deloc, ci caută să schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, pentru că tu oricum eşti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie. Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea că lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna să rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

LEU

Nu te preface că totul e în regulă, ca să scapi mai repede de o responsabilitate, ci asumă-ţi în totalitate sarcina care îţi revine. Nu aştepta de la alţii soluţii, pentru că totul depinde numai de tine şi voinţa ta. Apucă-te de treabă acum, nu mai amâna, pentru că a ascunde praful sub preş nu e soluţia optimă în cazul de faţă. Cu cât te implici mai serios şi cu cât nu depinzi de nimeni, cu atât rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea să spui cu fermitate start şi să nu te opreşti până la capăt! Dacă cineva se oferă să te ajute, eşti norocos, dar dai mai mult randament dacă faci totul de unul singur.

FECIOARĂ

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

BALANȚĂ

Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu eşti lăsat să treci peste ele cu indiferenţă. Au grijă alţii să te sufoce cu tot felul de mărunţişuri, încât tot va trebui să laşi alte treburi mai importante şi să te ocupi de ele. Nu îţi place, ai fi avut altceva mult mai bun de făcut, dar nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni, ca atare începi să iei la bani mărunţi toate detaliile pe care ceilalţi ţi le spun. Dintre toate, trebuie să extragi o concluzie corectă.

SCORPION

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

SĂGETĂTOR

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

CAPRICORN

Munceşti cu sârg, dar nu te preocupă sarcinile care se află acum pe rol, care ţi se par banale şi simple, ci nişte proiecte de viitor de la care ai mari aşteptări. Tu nu priveşti decât mult înainte, în perspectivă îndepărtată, pentru că rezultatele eforturilor de acum se vor arăta atunci, peste luni de zile! Ai mari speranţe de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate şi sârg, şi eşti conştient că succesul depinde numai de resursele pe care le pui în joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mâna pe unelte şi construieşte cerea ce vrei să obţii. Ceea ce proiectezi tu acum în viitor, va deveni realitate prin forţele tale.

VĂRSĂTOR

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

PEȘTI

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1734
Populația:
1084 locuitori

Hruşca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frunzăuca și Hruşca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Camenca și la 177 km de Chișinău. Populaţia satului Hruşca alcătuia 1084 de oameni în anul 2011. Satul Hrușca a fost atestat documentar în anul 1734.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.