Arată noutățile începînd cu...

eye 2872 Vizualizări

Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate la Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia (Foto)


Produsele celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, „Viorica Cosmetic", sînt foarte solicitate în cadrul ediției din acest an a Bazarului Diplomatic din Portugalia.

Toate produsele, care sînt create 100% din plante naturale, au fost expuse la standul Ambasadei Republicii Moldova din Portugalia în cadrul evenimentului, iar soția ambasadorului Republicii Moldova în Portugalia, Tamara Socolan, a fost cea care le-a promovat cu insistență.

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017" au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic", și anume Cosmeplant, Viorica Spirulina, Viorica Grapes, Viorica Bebelus.

Menționăm că Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

Biletul de intrare costă 2 euro, iar banii acumulați din vînzarea biletelor și a produselor expuse vor fi transferați instituțiilor care sprijină persoanele cu dependență fizică gravă.

La standul Ambasadei noastre vor putea fi găsite diverse articole produse în Moldova.

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , Portugalia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Popovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
6 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Popovca a fost înființat în anul 1911.

Citeşte mai departe