Arată noutățile începînd cu...

eye 2016 Vizualizări

Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate la Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia (Foto)


Produsele celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, „Viorica Cosmetic", sînt foarte solicitate în cadrul ediției din acest an a Bazarului Diplomatic din Portugalia.

Toate produsele, care sînt create 100% din plante naturale, au fost expuse la standul Ambasadei Republicii Moldova din Portugalia în cadrul evenimentului, iar soția ambasadorului Republicii Moldova în Portugalia, Tamara Socolan, a fost cea care le-a promovat cu insistență.

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017" au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic", și anume Cosmeplant, Viorica Spirulina, Viorica Grapes, Viorica Bebelus.

Menționăm că Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

Biletul de intrare costă 2 euro, iar banii acumulați din vînzarea biletelor și a produselor expuse vor fi transferați instituțiilor care sprijină persoanele cu dependență fizică gravă.

La standul Ambasadei noastre vor putea fi găsite diverse articole produse în Moldova.

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , Portugalia

Localităţile Moldovei şi diasporei

Albota de Sus

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Citeşte mai departe