Arată noutățile începînd cu...

eye 4793 Vizualizări

Ce spune casa despre personalitatea ta


Tot ce ai in casa dezvaluie despre tine lucruri la care nici nu te-ai fi asteptat.

Iata ce spune casa despre personalitatea ta.

1. Usa de la intrare

Potrivit expertilor, daca usa de la intrare este rosie, inseamna ca nu iti este frica sa spui ceea ce gandesti. Daca ai o usa albastra, inseamna ca esti o persoana pozitiva, iar daca usa ta este verde inseamna ca esti traditionalist. In cazul in care usa de la intrare este de culoare neagra, se presupune ca esti conservator, rezervat.

2. Cum iti tii sosetele

Daca iti tii sosetele intr-o ordine desavarsita, inseamna ca esti o persoana care isi prioritizeaza timpul in cele mai mici detalii. Daca, in schimb, le ai alandala, inseamna ca esti o persoana orientata spre detalii.

3. Zona de sub pat

Cercetatorii in stiinte sociale spun ca persoanele care au curatenie desavarsita sub pat sînt persoane anxioase, obsedate de control.

4. Lenjeria de pat

Cum este lenjeria de pat? Cumva cu dungi stralucitoare, mari? Daca da, specialistii spun despre tine ca nu iti este teama sa spui cu voce tare ceea ce gandesti. Daca iti plac bulinele, inseamna ca esti comunicativ, amuzant. Iubitorii de animal print sînt creativi, in timp ce formele geometrice indica o persoana care iubeste ordinea.

5. Dusul

Cercetatorii spun ca daca iti place sa faci bai fierbinti si dusuri lungi, esti o persoana care nu prea socializeaza si acest rasfat este un substitut emotional.

6. Patul

Obisnuiesti sa-ti faci patul sau ti se pare ca e o pierdere de vreme? Potrivit unui sondaj la care au participat aproximativ 70.000 de oameni, persoanele care obisnuiesc sa-si faca patul isi iubesc meseria. Psihologii spun ca oamenii fericiti au tendinta de a trai intr-un mediu inconjurator ordonat.

7. Scaunele

Cercetatorii spun ca persoanele care sînt buni negociatori au in casa scaunele tari. De asemenea, un studiu publicat in revista Science a dezvaluit faptul ca persoanele care stau pe scaune tari sînt mai certarete si mai rigide.

8. Sifonierul

Daca ai sifonierul plin de costume pe care le utilizai la slujbele anterioare sau uniforme vechi, sau haine care nu ti se mai potrivesc, inseamna ca esti o persoana sentimentala, agatata de amintirile vechi. Nu-ti ramane decat sa faci o fotografie cu acele haine si sa dai tot ce nu mai folosesti.

9. Dezordinea

Daca ai in casa ordine si disciplina, specialistii spun despre tine ca esti generos. Daca, in schimb, este dezordine inseamna ca esti creativ.

Cuvinte cheie:

casa , caracter , psihologie

Comentarii

 (1)
  • #1 dongdong
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Broșteni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
462 locuitori

Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.

Citeşte mai departe