17 aprilie 2017, 14:00 Caleidoscop views 8068
Putin despre ideea de a stopa migrația din țările post-sovietice și de a anula regimul fără vize
17 aprilie 2017, 14:00 Caleidoscop views 8068

Putin despre ideea de a stopa migrația din țările post-sovietice și de a anula regimul fără vize

"Este imposibil de oprit migrația definitiv, problema constă în stabilirea unui control strict asupra fluxurilor migratoare, acest lucru se referă, practic, la toate țările, nu numai la Rusia", a declarat președintele FR, Vladimir Putin.

„Înțeleg preocupările cetățenilor noștri. Noi fixăm o mulțime de evenimente, pe care le percepem ca pe o amenințare la adresa securității naționale, amenințare care vine din partea militanților, infiltrarea cărora are loc prin republicile fostei Uniuni Sovietice. Acest lucru se referă nu numai la Asia Centrală, dar și la alte state. Unii dintre ei vin, de altfel, din străinătate. Lumea modernă este constituită astfel, încît este imposibil de oprit migrația definitiv, problema constă în stabilirea unui control strict asupra fluxurilor migratoare în cauză, acest lucru se referă, practic, la toate țările, nu numai la Rusia. Problema este de a stabili un control strict asupra acestor fluxuri de migrație", a declarat Putin într-un interviu pentru "The World", răspunzînd la întrebarea: ce opinie are referitor la ideea de a opri migrația forței de muncă din țările post-sovietice și la anularea regimului fără vize.

„Marea majoritate a oamenilor care vin în Rusia, vin totuși să lucreze pentru a-și ajuta familiile. Crearea unei astfel de organizații ca Uniunea Economică Eurasiatică, implică libera circulație a forței de muncă, a capitalului, a serviciilor și bunurilor, iar acest lucru este un avantaj imens pentru dezvoltarea tuturor țărilor noastre, anume un avantaj imens, iar lumea modernă este aranjată în așa mod, încît anume succesul sau eșecul în domeniul economiei decide soarta unor întregi regiuni. De aceea, acesta este un aspect-cheie al vieții noastre și al viitorului nostru", a adăugat președintele.

Sursa: ria.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.