29 decembrie 2018, 11:30 Caleidoscop views 17718
Cum te comporţi în caz de cutremur, în funcţie de zodie
29 decembrie 2018, 11:30 Caleidoscop views 17718

Cum te comporţi în caz de cutremur, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are un anumit tip de personalitate şi fiecare om e diferit în situaţii de criză. Află ce spun astrele despre cum reacţionează fiecare zodie în timpul unui cutremur de pămînt, scrie unica.ro.

Berbec

Berbecul e genul de om pe care o să-l vezi sărind din pat, ieşind pe hol sau afară în pijama, strigînd că e cutremur. Fiind impulsivi, berbecii caută soluţii rapide, fără să clipească, ceea ce, să recunoaştem, în caz de cutremur mare poate salva vieţi. Pe de altă parte, dacă pămîntul abia s-a scuturat un pic, berbecul are tendinţa să exagereze cu panica şi cu nevoia lui de a conduce lumea spre un loc sigur.

Taur

Taurii se pierd în momentele de criză, deci să nu te aştepţi să găseşti un nativ din taur care să te îndrume spre ieşire, sau care să ştie unde găseşti o sursăd e apă. Taurii au noroc să fie însoţiţi de oameni mai stăpîni pe sine în caz de cutremur, pentru că altfel, ei sînt cei care ţipă stînd pe loc, între obiecte care cad sau se sparg.

Gemeni

Gemenii sînt cei care postează primii mesajul despre cutremur pe reţelele de socializare şi tot ei sună toată familia să vadă cine cum se simte. Un cutremur este un motiv nou şi proaspăt de conversaţie, activitatea preferată a nativului din gemeni. Să nu vă mire dacă cineva din gemeni "va înflori" aventurile prin care a trecut.

Rac

Racii au două tipuri de reacţii pe timp de cutremur, în funcţie de alte trăsături de personalitate, educaţie şi ascendent. Prima categorie de raci dorm adînc şi sînt visători şi fără griji. Pentr că au somnul adînc, un cutremur de 5 grade pe scara Richter nici nu îi trezeşte din somn. Dacă sînt la serviciu, tind să creadă că e doar o ameţeală. Cea de-a doua categorie se sperie tare şi plîng de frică, sub pătură.

Leu

Leul are o singură preocupare atunci cînd este surprins de un cutremur: vrea să scaotă pe toată lumea în siguranţă şi să arate bine în timp ce face asta. Dacă berbecul vrea să fie lider dar este prea precipitat, leul vrea să dea măcar impresia că ştie ce face şi că nu se teme de nimic, nici măcar de incendii şi pereţi care se prăbuşesc. Dacă eşti prins într-un cutremur şi găseşti un grup de supravieţuitori conduşi de un tip cu părul impecabil şi cu haine curate, în ciuda molozului, ăla este leul.

Fecioară

Fecioarele sînt calmul întruchipat, dar asta doar la suprafaţă. Fire cerebrală şi un om în general stăpîn pe propriile emoţii, nativul din fecioară va da impresia că nus e petrece niciun cutremur. Dacă ai nevoie de cineva care să te calmeze în timpul sau după un cutremur de pămînt mai serios, fecioara este cel pe care trebuie să-l ai aproape. Dă adesea impresia că a copilărit în Japonia şi că un cutremur de 6 grade abia i-a stricat freza.

Balanţă

Balanţele, ca şi leii, sînt foarte preocupate de look-ul afişat post cutremur. Dacă e vorba de un seism cu cîteva replici, balanţa o sa fie cea care apucă să se machieze la un ochi pînă la evacuare şi care dă cu fixativ peste praful din păr. La fel ca şi leul, nu ai să vezi o balanţă ieşind dintre dărîmături în lenjerie intimă sau halat de baie. Cumva, nativii reuşesc să arate bine chiar şi în caz de situaţii de urgenţă.

Scorpion

Scorpionii sînt cei care, invariabil, sînt prinşi în pat cu altcineva sau la amantă acasă atunci cînd vine cutremurul. Scorpionii sînt cea mai senzuală zodie şi nus e pot abţine să nu aibă ghinion cînd vine vorba de viaţa amoroasă. Pentru că au mereu cîte o aventură în aşternut, şansele să fie surprinşi "în acţiune" sînt destul de mari. Dacă vedeţi pe cineva alergînd gol pe stradă după un cutremur, probabil e scorpion.

Săgetător

Săgetătorii privesc cutremurul ca pe o aventură, un test pe care trebuie să-l treacă cu brio. Asta nu înseamnă că iau calamitatea ca pe o joacă, dar spiritul ludic al nativilor din săgetător îi face să se concentreze mai mult pe acţiune şi mai puţin pe tragedie sau dezastru. Dacă vedeţi în mijlocul dărîmăturilor o persoană care flutură lanterne şi strigă că cineva e captiv în lift, săgetătorul este acea persoană.

Capricorn

Capricornii lasă mereu impresia că sînt foarte calculaţi şi calmi, dar lor le palce ordinea şi disciplina. Un cutremur îi zguduie mai mult decît pe restul,d eoarece nu au cum să-şi vadă de rutina lor atît de dragă. O situaţie de urgenţă îi pune pe capricorni în dificultate, deoarece lor le place un mediu confortabil şi cunoscut. Situaţiile extreme nu sînt deloc pe placul lor, aşa că probabil vor fi foarte şocaţi şi speriaţi detot ce se întîmplă în jurul lor.

Vărsător

Vărsătorii sînt atît de zăpăciţi, încît se vor pierde în propria casă în caz de cutremur. Sînt genul de oameni care ajung la spital după un cutremur mai puternic pentru că s-au lovit cazînd din pat, pentru că au sărit pe geam uitînd că stau la etajul doi, sau pentru că au îmbrăţişat uşa la ieşire din casă. Panica nu le prieşte şi, ca şi capricornii, sînt pierduţi în caz de calamitate naturală.

Peşti

Nativii din peşti sînt emotivi şi visători şi ceva atît de pămîntean ca un cutremur îi zguduie rău din visarea zilnică. Cum să mai contempli nemurirea sufletului şi puritatea iubirii cînd pămîntul se clatină cu tine şi vasele se sparg în dulapuri? Nativii din peşti sînt cei care se sperie şi au nevoie de protecţie pe timpul unui cutremur, deoarece sînt relativ neajutoraţi şi nu înţeleg cum ceva atît de groaznic li se poate întîmpla.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , zodie , cutremur

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1761
Populația:
1851 locuitori

Molovata Nouă este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Molovata Nouă și Roghi. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1851 de oameni. Satul Molovata Nouă a fost menționat documentar în anul 1761.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.