Arată noutățile începînd cu...

eye 7705 Vizualizări

10 calitati pe care sa le cauti la viitorul partener


Foto: liveinternet.ru

Atractia fizica iti poate afecta capacitatea de judecata astfel ca este posibil sa iei decizii bazandu-te, exclusiv, pe emotii. Tocmai de aceea este recomandat ca atunci cand mergi la o intalnire sa ai un plan si sa stii excat care sunt calitatile pe care vrei sa le aiba partenerul/a visat pentru ca dragostea inseamna angajament.

1. Relatia cu Dumnezeu

Daca Dumnezeu este centrul vietii lui/ei atunci EL va fi si centrul mariajului vostru. Asta inseamna decat sa va implicati in carne si oase in diverse batalii o puteti face cu ajutorul Sfantului Duh.

2. Respect

Fii atent/a la modul in care trateaza oamenii. Cand mergeti la restaurant cum trateaza chelnerul? In acest fel iti vei da seama ce se ascunde in inima lui/ei pentru ca asa te va trata si pe tine pe termen lung. Iti doresti un/o partener/a care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.

3. Dragoste neconditionata

Face lucruri din inima ori este un/o oportunist/a care profita de orice? Persoana care face lucruri bune din adancul sufletului fara sa astepte nimic in schimb a invatat arta generozitatii si va fi o adevarata bucurie sa traiesti alaturi de ea.

4. Onestitate

Un suflet autentic este o piatra rara. Daca gasesti pe cineva care are o asemenea calitate nu il scapa. In schimb, daca persoana respectiva minte precum respira atunci... fugi cat mai departe de ea.

5. Loialitate

Iti dai seama daca este loial/a din modul in care isi trateaza familia si prietenii. Se afla aceste relatii pe lista sa de prioritati si isi face timp pentru a le cultiva si mentine? Un partener/a loial este un sprijin de nadejde in furtunile pe care le vei traversa pe parcursul vietii.

6. O persoana care te incurajeaza

Partenerul/a tau/a va fi fie cel/a mai mare sustinator/oare ori cea mai mare dezamagire a ta. Afla daca aceasta persoana este interesata de visele, dorintele si aspiratiile tale.

7. Contrastele se atrag

Va completati unul altuia punctele tari si slabiciunile? Este grozav sa aveti lucruri in comun insa este la fel de important sa puteti sa va ajutati sa cresteti reciproc.

8. Simtul umorului

Un zambet si un hohot de ras pot face diferenta in situatiile complicate. Gaseste o persoana care te poate face sa razi si care aduce liniste in momentele stresante.

9. Bun cu copii

Abilitatea de a fi gentil, bun si dragastos cu copiii va fi un plus daca planuiesti sa ai copii candva.

10. Bun ascultator

Fii atent/a la stilul sau de ascultat si vezi daca asculta cu adevarat sau doar asteapta oportunitatea sa-si spuna punctul de vedere. Un ascultator activ va lua intotdeauna in calcul punctul de vedere al celuilalt si cauta mai intai sa inteleaga inainte de a fi inteles.

Cuvinte cheie:

sfat , om , calitate , partener

Comentarii

 (1)
  • #1 modelino
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ţahnăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1701
Populația:
1449 locuitori

Ţahnăuţi este un sat din cadrul comunei Ţareuca, raionul Rezina. Satul Țahnăuți este situat la o distanță de 10 km de orașul Rezina, la 12 km de stația de cale ferată Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1449 de oameni. Satul Țahnăuți a fost menționat documentar în anul 1701.

Citeşte mai departe