Arată noutățile începînd cu...

eye 7242 Vizualizări

Niciodată prinse pe picior greșit! Cele mai bine îmbrăcate zodii


Unele persoane se îmbracă mereu elegant și asortat, pentru că latura lor artistică este ceva mai dezvoltată

Iată care sunt cele 4 zodii care arată bine în orice situație:

LOC 4: BALANȚĂ

Balanțele aleg în general ținutele simple și culorile nu foarte țipătoare. Acestea pot recurge la culori tari doar când vine vorba de accesorii.

LOC 3: TAUR

Taurii aleg mereu hainele de bun gust. Fug de excentricități dar nu și de modă. Oricât de ciudată ar fi moda actuală pentru un Taur, acesta reușește s-o îmbuneze oferind modei ceva din propriul stil.

LOC 2: RAC

Racii sunt pasionați să arate mereu bine și aleg cu mare atenție ținutele vestimentare pe care le poartă, iar primul lucru la care se uită este calitatea produsului, înainte de toate.

LOC 1: LEU

Campionii modei din zodiac sunt Leii. Aceștia pot fi excentrici, eleganți sau chiar inovatori în materie de modă și stil deoarece au o latură artistică extrem de bine pronunțată. Leul aleargă de multe ori după firmele celebre și cele mai noi apariții de la casele de modă, potrivit revistateo.ro

Cuvinte cheie:

frumusete , moda , horoscop

Localităţile Moldovei şi diasporei

Oricova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
144 locuitori

Oricova este un sat din cadrul oraşului Călăraşi, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de locuitori. Satul Oricova a fost menționat documentar în anul 1433.

Citeşte mai departe