18 februarie 2015, 16:36 Caleidoscop views 13163
Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie
18 februarie 2015, 16:36 Caleidoscop views 13163

Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calități și defecte. Ne-am gândit să îți spunem cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie, pentru a ști de cine să te ferești.

Berbec

Acești nativi sunt foarte egoiști. Ai putea fi în pericol de moarte și ei tot nu ar observa, fiind prea preocupați de problemele lor. Sunt impulsivi și spun, de obicei, ce le trece prin cap, fără a se gândi la consecințe. Dacă te vei supăra vreodată pe ei, nu vor înțelege de ce și în niciun caz nu se vor gândi că este vina lor. Sunt dominați de planeta Marte, așa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă și nu au o problemă cu a folosi violența, pentru a obține ce își doresc.

Taur

Persoanele din această zodie sunt materialiste și posesive. Nu vor ceda niciodată într-o ceartă, indiferent de argumentele pe care le vei da. Taurii sunt leneși și vor face tot ce le va sta în putință pentru a depune minimum de efort, ba chiar vor încerca să le plaseze altora sarcinile lor. Când vor să obțină anumite lucruri, vor adopta o atitudine pasiv-agresivă: te vor asculta, îți vor zâmbi, ca și cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei. Pot părea de treabă, dar odată ce se apropie foarte mult de o persoană, devin extrem de posesivi și vor face tot ce le va sta în putință să o acapareze.

Gemeni

Gemenii au atât de multe personalități, încât nu vei ști niciodată cu cine ai de-a face. Când vorbești cu ei, nu te aștepta să te asculte, pentru că lor le pasă doar de problemele lor. Nu știu să țină secrete, așa că nu le spune decât ce vrei să afle toată lumea. Acești nativi au minți ascuțite și se pot gândi la mai multe subiecte în același timp. Firea lor agitată le va da, însă, dureri de cap, iar uneori pot deveni morocănoși din această cauză. Gemenii sunt schimbători și superficiali, iar dacă greșesc vreodată, nu au o problemă să mintă, pentru a scăpa de responsabilitate. Cu toate acestea, sunt cei mai inofensivi din zodiac, având o fire veșnic tânără și fiind încrezători în ceilalți.

Rac

Nativii din această zodie au schimbări de atitudine și le pot da bătăi de cap celorlalți. Sunt precauți și vor ieși cu greu din zona lor de confort. În general, sunt persoane bune și înțelegătoare, așa că, dacă vei avea o problemă, te vor asculta și vor încerca să te ajute. Dacă tu vei vrea, însă, să le dai un sfat și să le spui că greșesc într-o privință, trebuie să îți alegi cuvintele cu mare grijă, pentru că nu le place să fie criticați. Sunt răzbunători și nu vor uita niciodată dacă i-ai jignit sau le-ai spus ceva care i-a supărat. Nu trebuie să faci comentarii deplasate nici despre copiii sau persoanele dragi lor. Ei au voie, însă tu nu!

Leu

Leii au o atitudine regală și uită mereu că nu sunt regi sau regine. Nu există oglindă care să nu le placă și pentru că sunt conștienți de farmecul lor, nu vor ezita să îl folosească, pentru a obține ce vor. Acești nativi simt nevoia să fie în centrul atenției și nu te vor crede când le vei spune că lumea nu se învârte în jurul lor. Nu pun preț pe timpul altora și vor întârzia fără regrete de câte ori îți vei face planuri cu ei. Pe lângă faptul că sunt foarte plini de ei, sunt și foarte încăpățânați. Adoră să le dea celorlalți sfaturi despre cum să se îmbrace și cum să se poarte, dar nu acceptă sugestii de la alții. În ciuda aroganței lor, nu sunt persoane rele.

Fecioară

Fii foarte atent când te hotărăști să îți petreci timpul cu o Fecioară, pentru că au tendința de a-i judeca pe ceilalți. Acești nativi sunt perfecționiști, iar o vază care nu stă la locul ei le va atrage toată atenția, indiferent cât de importante vor fi problemele tale. Fecioarele sunt persoane pesimiste, iar un mic obstacol li se va părea sfârșitul lumii. Oamenii din această zodie suferă de ipohondrie, așa că nu ar trebui să le lași în mână nicio carte despre boli. Oricum, își vor petrece ziua gândindu-se că au toate bolile din lume și vor lua zeci de vitamine, pentru a rămâne sănătoși. Pentru că sunt obsedați de perfecțiune, critică foarte mult și nimeni nu va fi la fel de bun ca ei.

Balanță

Balanțele au probleme în a lua decizii, așa că, dacă ți-ai făcut planuri de cină cu ei, ai putea aștepta până la micul-dejun, pentru că se vor decide foarte greu ce să gătească. Persoanele din această zodie își vor abandona propriile valori, pentru a-i face pe ceilalți fericiți și a păstra liniștea. Pentru că vor să se integreze și să fie plăcute, balanțele se lasă ușor influențate și uneori pot părea cu două fețe. În plus, în spatele atitudinii calme se ascunde o persoană manipulativă, care vrea să fie lider în orice situație. Se supără când sunt contrazise și te pot acuza că ai țipat la ele, chiar dacă doar le-ai contrazis.

Scorpion

Nu îndrăzni să contrazici un Scorpion, pentru că nu te va uita niciodată și vor încerca să îți facă viața un iad. Acești nativi sunt manipulativi și adoră să se joace cu mintea celorlalți. Nu există stare proastă pentru scorpion, el este prins într-un abis din care nu își dorește să iasă. Este obsedat de moarte, iar în relațiile amoroase, este gelos și posesiv. Scorpionii țin pică și vor avea grijă să se răzbune, oricât de mult timp le-ar lua.

Săgetător

Săgetătorii sunt cinstiți și spun ce gândesc, fără a se gândi că le rănesc sentimentele celorlalți. Se plictisesc repede și au nevoie mereu de ceva nou. Au impresia că le știu pe toate, iar dacă vei încerca să îi contrazici, vor face tot ce le va sta în putință să îți demonstreze contrariul. Sunt optimiști și nu au nicio problemă să îi înșele pe ceilalți, mai ales dacă asta servește scopului lor.

Capricorn

Capricornii sunt obsedați de control și nu prea știu să renunțe. Pentru că sunt ambițioși, nu vor sta pe gânduri, când va fi vorba să îi folosească pe alții în propriul lor beneficiu. Sunt persoane serioase și nu vor aprecia glumele făcute pe seama lor. Nu suportă să fie implicați în scene emoționale, pentru că nu își arată trăirile, și nu își asumă riscuri, decât după ce și-a calculat toți pașii. Nu sunt persoane rele, însă nu vor fi blânzi cu persoanele care le amenință stanilitatea.

Vărsător

Acești nativi se grăbesc să îi judece pe ceilalți. Trăiesc în lumea lor și pot părea persoane rupte de realitate. Pentru că vor mereu să îi sfătuiască pe ceilalți, nu prea reușesc să îi asculte cu adevărat. Vărsătorii sunt persoane snoabe și se cred mai buni decât ceilalți. Pentru că se cred cei mai deștepți, nu vor avea o problemă să le spună celorlalți cât sunt de neimportanți și de ignoranți.

Pești

Peștii sunt persoane care se ghidează după ce simt, iar deseori s-ar putea simți dezorientați. Pentru că sunt ușor rupți de realitate, au probleme în a vedea nevoile celorlalți. Acești nativi sunt foarte naivi și pot fi folosiți cu ușurință la îndeplinirea unor planuri diabolice.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , caracter , om

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1701 locuitori

Cobusca Nouă este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Cobusca Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1701 oameni. Satul Cobusca Nouă a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.