25 noiembrie 2016, 15:15 Caleidoscop views 9720
Limbajul trupului: 4 gesturi care tradeaza ce fel de om e
Foto: sfatulparintilor.ro
25 noiembrie 2016, 15:15 Caleidoscop views 9720

Limbajul trupului: 4 gesturi care tradeaza ce fel de om e

Limbajul trupului nu minte. Privind un om si fiind atent la anumite gesturi, mimici sau caracteristici, poti sa-ti dai seama ce fel de persoana este.

Iata 4 lucruri personale pe care le poti afla despre cineva doar privindu-l atent.

1. Cum arată pantofii?

Nu ne referim la persoanele care poarta incaltari specifice unei anumite categorii (rockeri, hippies, hipsters). Acolo lucrurile sunt clare.

Pantofii noi, bine intretinuti releva o persoana anxioasa, care acapareaza usor oamenii si de care scapi mai greu.

Pantofii practici dezvaluie o persoana agreabila cu care ti-ai dori sa te vezi mai des.

Pantofii care par incomozi sunt purtati de obicei de persoane calme, la locul lor.

Ghetele inalte, care depasesc glezna sunt purtate de obicei ce persoane cu tentinde agressive.

2. Mănîncă dulciuri?

Studiile o confirma: persoanele care mananca dulciuri sunt mai “dulci” decat cele care prefera gustarile sarate. Oamenii care prefera dulciurile sunt persoane agreabile, simpatice, altruiste, au simtul umorului si sunt optimisti.

3. Cum leagănă un copil?

Un copil este cel mai placut lucru ce se poate intampla in viata unei femei. Totusi, una din zece femei sufera de depresie postnatala. Stresul fizic si psihic pe care il traverseaza o femeie poate declansa o astfel de problema. Specialistii au descoperit ca mamele depresive isi leagana copiii mai mult pe mana dreaptaspre deosebire de mamele sanatoase care isi leagana copiii mai mult pe mana stanga.

4. Are fața simetrică sau asimetrică?

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care au fata simetrica au tentinda de a castiga mai multi bani, in timp ce persoanele cu fata asimetrica au calitati de lider. Potrivit studiilor efectuate, persoanele care au fetele simetrice au avut o copilarie fericita si un start mai bun in viata, ceea ce a contribuit la consolidarea veniturilor. De partea cealalta, persoanele cu o fata asimetrica au o personalitate puternica, transformandu-i in lideri desavarsiti.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie:

corp , om , caracter

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
254 locuitori

Floricica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cantemir și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 254 locuitori. Satul Floricica a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.