11 septembrie 2019, 16:00 Caleidoscop views 17408
Sfatul unui miliardar, care garantează succesul
Foto: antena3.ro
11 septembrie 2019, 16:00 Caleidoscop views 17408

Sfatul unui miliardar, care garantează succesul

Miliardarul britanic Richard Branson, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din lume, susţine că angajaţii ar trebui să-şi poată lua concediu atît timp cît doresc ei şi că o astfel de măsură nu ar afecta compania la care aceştia lucrează.

Fondatorul Virgin Group, care se ocupă de diverse afaceri, de la companii aeriene la telefonie mobilă, a scris într-un extras din noua sa carte, care se va numi "The Virgin Way: Everything I know About Leadership/Stilul Virgin: Tot ce trebuie să ştii despre leadership", că angajatul trebuie să fie cel care decide de cît timp de odihnă are nevoie, informează Daily Mail.

"Angajatul trebuie să fie cel care decide dacă şi cînd îşi ia liber cîteva ore pe zi, o săptămînă sau o lună de concediu", scrie Branson, care menţionează că această politică a fost deja aplicată la sediile companiei sale Virgin din Marea Britanie şi Statele Unite.

Richard Branson spune, de asemenea, că se gîndeşte să extindă această politică şi la celelalte subsidiare ale grupului său. El consideră că angajaţii îşi vor lua liber doar atît timp cît vor considera că nu este afectată activitatea companiei sau cariera lor.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

concediu , sfat , succes

Comentarii

 (1)
  • #1 Vyacheslav Răspunde Citează selecţia
    Умнейший мужик этот Ричард Брэнсон. Везде бы так.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
5519 locuitori

Abaclia este un sat și comună din raionul Basarabeasca. Abaclia este unicul sat din comuna cu același nume, situat la distanța de 5 km de orașul Basarabeasca și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5519 oameni. Satul Abaclia a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.