14 august 2023, 11:30 Caleidoscop views 19602
Cinci lucruri pe care nu le vei afla niciodată
Foto: statics.miamidiario.com
14 august 2023, 11:30 Caleidoscop views 19602

Cinci lucruri pe care nu le vei afla niciodată

Nu ştim care sunt cele mai mari curiozităţi ale vieţii tale, dacă ţin de masoni, de piramidele egiptene ori de personalitatea femeilor, însă, aparent, lumea vrea să afle, frecvent, anumite lucruri. Cîteva dintre ele, superficiale. Altele ţin de spargeri de date, iar altele sunt chiar binevenite pentru eliminarea bănuielilor generale. Ţi-am făcut mai jos o listă cu cinci dintre lucrurile secrete care nu le poţi afla prea uşor.

1) Formula secretă a Coca-Cola

Oricît de mult ar fi încercat diverse companii să găsească reţeta celebrei băuturi, încă nu au reuşit să afle ingredientele şi modalitatea de preparare. Există nenumărate căutări pe Google despre asta, mituri şi poveşti, însă, în realitate, reţeta nu a reuşit să iasă din fabrică. Şi probabil că nu va ieşi vreodată.

2) Detalii despre C.I.A.

C.I.A. este agenţia despre care nu vei afla vreodată prea multe lucruri – structuri, angajaţi, strategii, pentru că este extrem de bine păzită, din cauza cazurilor extrem de importante de care se ocupă. Dacă despre alte structuri sau organizaţii mai afli cîte ceva, C.I.A. rămîne, în proporţii foarte mari, o enigmă.

3) Informaţii despre carduri bancare

Informaţiile bancare intră la categoria „imposibil" pînă cînd nu sunt sparte de hackeri. Însă, teoretic, rămîn în categoria acelor date pe care nu le poţi afla oricum. Băncile promit confidenţialitatea datelor unui client, aşa că, dacă te gîndeai că poţi întreba cîţi bani are vecinul tău în cont, să ştii că nu ai nicio şansă.

4) Analizele medicale

La fel ca şi în cazul datelor bancare, analizele tale ar trebui să nu fie niciodată făcute publice. Medicul (sau spitalul) are datoria să păstreze secrete analizele tale, indiferent de situaţie.

5) Pregătirile nucleare

Poţi să cazi foarte uşor în plasă crezînd zvonuri despre locuri în care se pregătesc armamente sau lansări de rachete, spre exemplu. Ştirile false despre lucrurile acestea circulă foarte uşor, însă, în realitate, nu vei afla niciodată secretul lor – pentru că ţine de strategiile de apărare ale unei ţări, şi nu de dragul discuţiilor.

Sursa: www.gq.ro

Cuvinte cheie:

omenirea , lume , Mister

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1442
Populația:
956 locuitori

Horjeşti este un sat din cadrul comunei Cărpineni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Horjești a fost menționat documentar în anul 1442.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.