10 iulie 2017, 11:10 Caleidoscop views 10112
Care sînt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie?
Foto: machteamsoft.ro
10 iulie 2017, 11:10 Caleidoscop views 10112

Care sînt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie?

Expertii de la InsuranceHotline au efectuat un studiu pe baza datelor de la mai mult de 100 de mii de clienti in ultimii 6 ani. Rezultatele sondajului arata regularitati interesante in modul de a conduce, in functie de diferitele semne zodiacale.
 
Cei mai periculosi soferi sînt Balantele. Cei mai blanzi si atenti reprezentati ai zodiacului sînt cei mai periculosi soferi, din cauza volatilitatii lor, incertitudinii si distragerii atentiei. Cand are nevoie sa actioneze rapid, Balantele se panicheaza. Mai mult decat atat, conduce indisciplinat.

Varsatorii ocupa locul imediat dupa balante in clasamentul nostru pentru șoferi nesiguri. Ei nu respecta regulile de circulatie si neaga vina atunci cand au provocat accidente. Le lipseste orice disciplina si responsabilitate.
 
In mod natural, Berbecii sînt, de asemenea, in partea de sus a listei, din cauza temperamentului lor salbatic si fara pic de rabdare. In general, ei sînt soferi buni, dar cred ca viata este mereu o competitie. Mai mult decat atat, au in mod constant dorinta sa dovedesaca ca sînt cei mai rapizi si curajosi, dar acest lucru poate fii uneori fatal.

Punem Pestii pe al patrulea loc, deoarece ei sînt melancolici, distrasi și cu capul in nori. Reactiile lor nu sînt cele mai rapide. In multe cazuri, nu sînt de acord cu ceea ce se intampla pe drum, ca si cum ar fii protejati de Dumnezeu. Conduc totusi binisor, dar nu au abilitati dobandite pentru reactii rapide in situatii critice.

Scorpionii se claseaza pe locul cinci, pentru ca sînt prea increzatori și pun stima de sine pe drum. Ei sînt soferii buni si au reacții rapide, dar nu reusesc sa-si stapaneasca furia. Daca cineva profita de ei, uita de orice altceva si cauta dreptate.

Taurii ocupa rangul imediat dupa Scorpioni in pozitia a sasea. Tenace si încapatanat, Taurul are tendinta de a trece chiar si pe roșu si refuza sa respecte semnele din trafic. Desi nu ii place sa-si asume riscuri, nu de putine ori face accident.

Sursa: revistafelicia.ro

Cuvinte cheie:

pericol , caracter , automobil , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
85 locuitori

Zaporojeț este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 104 km de Chișinău. Populaţia satului Zaporojeț alcătuia 85 de oameni în anul 2004. Satul Zaporojeț a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.