01 iulie 2019, 23:00 Caleidoscop views 40212
Cît de rea e o femeie, în funcţie de zodie
Foto: unica.ro
01 iulie 2019, 23:00 Caleidoscop views 40212

Cît de rea e o femeie, în funcţie de zodie

Astrele ne influenţează viaţa şi personalitatea. Vezi ce spun ele atunci cînd vine vorba de cît de răutăcioase sînt femeile...

Femeia berbec

E încăpăţînată şi impulsivă şi, tocmai de aceea, se poate transforma într-o persoană foarte rea. Ai grijă ce spui sau ce faci în preajma ei, pentru că nu suportă să fie contrazisă prea mult.

Femeia taur

Pentru că e foarte inteligentă, femeia taur nu se va răzbuna niciodată în mod direct. Aşteaptă-te de la ea să te atace atunci cînd îţi e lumea mai dragă. Altfel, e o persoană destul de calmă, căreia nu îi place să pornească dispute.

Femeia gemeni

Nu poate fi caracterizată drept o femeie rea, însă dacă vei avea vreodată vreo problemă cu ea va trebui să i-o spui direct în faţă. Dacă aude că cineva vorbeşte urît despre ea, pe ascuns, se poate transforma într-o adevărată războinică. Nu degeaba se spune despre gemeni că au două feţe.

Femeia rac

Pe cît de calmă e, pe atît de răzbunătoare poate deveni. Se supără greu, însă atunci cînd o face s-ar putea să nu mai existe cale de întoarcere.

Femeia leu

Poate fi o femeie rea dacă cineva sau ceva îi ameninţă cariera, casa, iubitul, familia sau prietenii. Este genul de persoană care îi apără pe cei din jurul ei, aşadar e bine să ai grijă cum acţionezi în preajma sa.

Femeia fecioară

Vrea să pară o războinică, dar nu prea reuşeşte. E prea sensibilă pentru a putea fi cu adevărat rea. Chiar şi atunci cînd îşi doreşte cu ardoare să se răzbune, mai devreme sau mai tîrziu îşi dă seama că nu-şi poate duce planul malefic la bun sfîrşit.

Femeia balanţă

E atît de nepăsătoare, în general, încît îi e aproape imposibil să fie rea. Dacă atacă, o face doar verbal.

Femeia scorpion

Dacă vrei să vezi cum reacţionează o femeie rea într-o dispută, încearcă s-o provoci pe ea. E adepta călcatului pe cadavre, atunci cînd vine vorba de răzbunare şi este, probabil, una dintre cele mai rele femei din zodiac.

Femeia săgetător

E atît de blîndă, încît probabil că nu va reuşi niciodată să se certe cu cineva foarte rău. În cazuri extreme apelează la o tactică sigură: îşi ignoră adversarul.

Femeia capricorn

Poate fi rea şi egoistă. Poate să se răzbune cu ură, fără să-i pese de consecinţe. E genul de persoană care nu prea acceptă şi părerile altora şi care crede că ideile ei sunt cele mai bune.

Femeia vărsător

Nu e o persoană rea, poate doar uşor maliţioasă. Şi asta doar în anumite cazuri. În general e o femeie calmă, care ştie ce vrea de la viaţă, dar şi cum trebuie să acţioneze. E genul de om care îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Femeia peşti

E genul de femeie căreia nu îi e teamă de puţină ceartă. Ba chiar simte că asta o face să se descarce şi să îşi găsească echilibrul... Mulţi spun că femeia peşti nu e o femeie rea, însă cei care spun asta probabil că nu s-au certat cu o femeie peşti.

Sursa: www.unica.ro

Cuvinte cheie:

caracter , femei , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1997 locuitori

Cubolta este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cubolta și Mărășești. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Sîngerei, și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1997 de locuitori. Satul Cubolta a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.