22 iunie 2020, 15:30 Caleidoscop views 19120
22 iunie 2020, 15:30 Caleidoscop views 19120

Care este meseria potrivită pentru zodia ta


Foto: bewoman.ro

Berbec – reprezentantii acestui semn zodiacal sînt energici si curajosi. Le place sa experimenteze. Este firesc sa aleaga o profesie care necesita o hotarare, curaj si angajament. Pot avea succes in domeniul artelor. De asemenea o profesie foarte potrivita pentru berbec este bancher, aceasta fiind o profesie plina cu multe provocari.

Taur – practic, acestia sînt persoane cu picioarele pe pamant si au un spirit antreprenorial. Iubesc banii si sînt atrasi de profesii care ofera o multime de bani in sectorul financiar cum ar fi economisti si contabili. Dar pot fi si artisti in sculpturi. O alta profesie potrivita, este de asemenea, agent imobiliar.

Gemeni – le place sa calatoreasca, sa tina conferinte de presa si sa participe la intalniri importante. Li se potrivesc meserii in domeniul jurnalismului, serviciilor de intermediere comerciala. Unii dintre ei pot fi foarte buni poeti si scriitori. Profesia de cadru didactic este de asemenea potrivita.

Rac – sînt nascuti pentru a fi profesori. Reprezentantii acestui semn iubesc copiii si sînt parintii excelenti. Ar trebui sa stea departe de sport si actiuni militare agresive. Pot lucra de asemenea in domenii de design, fotografie, moda sau cinema.

Leu – acestia sînt artisti perfecti si vor mereu sa fie in centrul atentiei. De asemenea se pot orienta spre politica si pot deveni CEO al unei companii (cu siguranta le va placea).

Fecioara – persoane muncitoare, atente, meticuloase, responsabile – li se potrivesc medicina. Pot deveni, de asemenea, scriitori buni sau manageri de succes. Cu toate acestea, au abilitati care ii vor ajuta sa reuseasca in orice domeniu.

Balanta – le place dreptatea, pacea si frumusetea. Pot fi judecatorii, diplomati sau designeri de moda. De asemenea, pot lucra in domeniul showbiz-ului, arta, jurnalism, publicitate, catering, cadre medicale si securitate.

Scorpion – reprezentantilor acestui semn le plac riscurile si provocarile. Daca sînteti scorpion, ati putea lucra ca chirurg. Daca nu va place medicina, puteti avea succes in politica, jurnalism, bancar, publicitate, imobiliare.

Sagetator – acestia sînt nascuti pentru a fi lideri. Pot fi cei mai buni politicieni si directorii executiv, dar si cei mai buni filozofi. Succes mai pot avea in domeniul medicinei, turismului si modei.

Capricorn – acestia responsabili si au o vointa puternica. Le place sa fie numarul unu in orice domeniu de activitate. Sînt potrivite o profesie ca chirurg, politician sau diplomat. De asemenea, poate fi si lider religios.

Varsator – sînt genii si inventatori. Pot deveni un sef la birou. De asemenea pot fi buni profesori, traineri sau asistenti sociali.

Pesti – pestii traiesc intr-o lume fantastica, plina de pace, dragoste si muzica. In mod natural, ei sînt atrasi de arta, deoarece ei o vad ca o modalitate de a scapa de realitate. Pot fi asistenti sociali buni, medici si manageri la un salon de frumusete.

Sursa: bewoman.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , munca , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568-1572
Populația:
7370 locuitori

Sipoteni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sipoteni şi Podul Lung. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7370 de locuitori. Satul Sipoteni a fost menționat documentar între anii 1568-1572.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.