05 decembrie 2022, 14:30 Caleidoscop views 19555
5 metode simple de a te calma rapid
05 decembrie 2022, 14:30 Caleidoscop views 19555

5 metode simple de a te calma rapid

Esti stresat, furios sau agitat? Iata cum te poti calma. Sunt cateva metode simple, dar cu efect imediat. Ai o perioada foarte aglomerata la munca, partenerul tau nu intelege niciodata problemele cu care te confrunti si ti se pare ca duci o viata monotona si plictisitoare. Stim cum poti remedia situatia, citeste in continuare ca sa afli care sunt cele mai usoare metode de a te calma si poate de a schimba foaia.

1. Mănîncă un mango! Oamenii de știință japonezi sustin ca mirosul de mango are proprietati calmante. Consumul unui mango pe zi poate sa actioneze ca un sedativ natural. Si in plus de asta, este un snack delicios si sanatos intre mesele principale.

2. Ia o gură de aer curat! Adesea vara, caldura actioneaza ca un factor principal de stres. Ia o pauza de cateva minute, iesi din cladire si aeriseste-te putin. Cand te vei intoarce la birou vei vedea ca te simti mai bine.

3. Aleargă! Iesi la jogging sau orice alta activitate fizica iti face placere. Te vei deconecta de la problemele zilnice si vei avea o atitutinde mai optimista.

4. Miroase levănțică! Parfumul de levantica este bine cunoscut pentru proprietatile sale relaxante. Cel mai bine, pentru a avea meru acest miros la indemana, cumperi ulei de levantica.

5. Ascultă muzica veselă! O melodie antrenanta cu versuri optimiste sau incurajatoare te va ajuta sa uiti de suparare si sa te calmezi.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

psihologie , sfat , stres

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1587
Populația:
4661 locuitori

Susleni este un sat şi comună din raionul Orhei. Susleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4661 de oameni. Satul Susleni a fost menționat documentar în anul 1587.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.