Mergi spre compartimentul: Muzica
24 ianuarie 2023, 15:00 Muzica views 2226
„E vremea de iubit”: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au prezentat un videoclip
24 ianuarie 2023, 15:00 Muzica views 2226

„E vremea de iubit”: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au prezentat un videoclip

Artista Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, își bucură fanii cu o nouă piesă - „Vremea de iubit”. Într-o singură oră de la prezentare, cîntecul, însoțit de videoclip, a adunat peste 3.000 de vizualizări.

„E vremea de iubit/ Cînd mă ai pe pielea ta/ Tu nu mai vrei nimic/ Cînd îți dau la maxim dragostea/ E vremea de iubit/ Noi în nopțile nebune/ Pîn’ la răsărit/ Ne învelim cu pasiune”, este refrenul melodiei, transmite tv8.md.

Cu o urare a venit tatăl interpretei, Pavel Stratan: „Felicitări, dragii mei copilași! Cît mai multe astfel de piese frumoase de dragoste! Vă iubește tati”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.