Mergi spre compartimentul: Muzica
18 septembrie 2020, 15:00 Muzica views 5657
Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале” (VIDEO)
18 septembrie 2020, 15:00 Muzica views 5657

Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале” (VIDEO)

Artiştii Irina şi Serghey Kovalsky, la aniversarea de 10 ani de dragoste, au lansat piesa „Любовь как в сериале”

„PREMIERĂ! Videoclip nou Uraaa!!! Dragostea este ca în serial!

Sperăm să vă placă! Clipul a fost filmat în cinstea aniversării noastre! 10 ani de la prima întîlnire”, a notat Irina pe rețele de socializare, scrie shok.md.

În videoclip cei doi apar extrem de stilați. Irina a îmbrăcat din nou rochie de mireasă, s-ar părea că este o adevărată prințesă.

„A fost misto ! Ne-am amintit de nunta noastră, de prima noastră cunoaștere și de cum a început perioada noastră de buchete cu bomboane! După cum probabil ați ghicit, am filmat un videoclip despre un subiect care va fi întotdeauna relevant! Cîntecul este despre mine și Serghey, despre istoria noastră de cunoaștere, despre ceea ce au fost încercările, deoarece în viața fiecărui cuplu căsătorit sînt și toate acestea într-un mod foarte vesel și grozav. Și în cinstea zilei primei noastre cunoștințe am lansat videoclipul”, a mărturisit Irina.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Tarasiuc , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1213 locuitori

Ceadîr este un sat şi comună din raionul Leova. Ceadîr este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Leova și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1213 oameni. Satul Ceadîr a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.