Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 523 Vizualizări

Serghei Iarovoi - despre noul album solo, "Beretele albastre", trupele preferate, Ion Ceban, filmări, automobile, emigrare, hobby (Video)


Nicolai Mișcoi, prezentatorul rubricii "Istoria rockului moldovenesc" de pe portal Noi.md, a avut o discuție video cu muzicianul Serghei Iarovoi, chitaristul formației Gîndul Mîței.

Serghei ne-a împărtășit că este aproape gata de lansarea unui nou album solo (al doilea la număr), a spus ce colective muzicale l-au inspirat ca să studieze muzica, ne-a arătat o fotografie exclusivă, în care apare împreună cu semenii săi, cu care a cîntat înainte de a se alătura trupei Gîndul Mîței. În plus, Serghei a vorbit despre preferințele sale în lumea automobilelor, despre gîndurile sale privind emigrarea, despre hobby-uri și multe altele!

Vizionare plăcută!

Autor: Nicolai Mișcoi

Cuvinte cheie:

interviu , muzica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Borceag

Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1602 locuitori

Borceag este un sat şi comună din raionul Cahul. Borceag este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 137 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1602 oameni. Borceag a fost menționat documentar în anul 1770.

Citeşte mai departe