Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 711 Vizualizări

Valentin Uzun și Irina Kovalsky și-au bucurat fanii cu videoclipul la piesa pentru Eurovision


"Moldovița", este piesa cu care Valentin Uzun ș Irina Kovalsky speră să cucerească inimile publicului și a juriului la Eurovision în etapa națională, apoi și cea internațională.

Mai mult, și-au bucurat fanii și cu videoclip la această melodie.

Artiștii își doresc din suflet să reprezinte cu demnitate această țară mică, însă foarte bună și primitoare, pe nume Moldova.

De menționat că, ei fac parte din lista celor 20 din 34 de participanți care au trecut în finala națională a Eurovision-ului.

Totodată, Valentin Uzun și Irina Kovalsky au cele mai multe vizualizări și comentarii dintre toți participanții din acest an.

În 2020, cea de-a 65 ediție a Concursul Muzical Eurovision 2020 va avea loc în Rotterdam, Olanda, asta după ce în 2019 marele cîștigător al concursului a devenit Duncan Laurence cu melodia Arcade.

Cuvinte cheie:

muzica , Eurovision , Irina Tarasiuc

Localităţile Moldovei şi diasporei

Butuceni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1722
Populația:
1342 locuitori

Butuceni este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Butuceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 85 km de Chișinău. Populaţia satului Butuceni alcătuia 1342 de oameni în anul 2001. Satul Butuceni a fost menționat documentar în anul 1722.

Citeşte mai departe