Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 2236 Vizualizări

Valentin Uzun și Irina Kovalsky și-au bucurat fanii cu videoclipul la piesa pentru Eurovision


"Moldovița", este piesa cu care Valentin Uzun ș Irina Kovalsky speră să cucerească inimile publicului și a juriului la Eurovision în etapa națională, apoi și cea internațională.

Mai mult, și-au bucurat fanii și cu videoclip la această melodie.

Artiștii își doresc din suflet să reprezinte cu demnitate această țară mică, însă foarte bună și primitoare, pe nume Moldova.

De menționat că, ei fac parte din lista celor 20 din 34 de participanți care au trecut în finala națională a Eurovision-ului.

Totodată, Valentin Uzun și Irina Kovalsky au cele mai multe vizualizări și comentarii dintre toți participanții din acest an.

În 2020, cea de-a 65 ediție a Concursul Muzical Eurovision 2020 va avea loc în Rotterdam, Olanda, asta după ce în 2019 marele cîștigător al concursului a devenit Duncan Laurence cu melodia Arcade.

Cuvinte cheie:

muzica , Eurovision , Irina Tarasiuc

Localităţile Moldovei şi diasporei

Halahora de Jos

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
432 locuitori

Halahora de Jos este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 15 km de orașul Briceni, 36 km de stația de cale ferată Ocnița, 223 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 432 de oameni. Satul Halahora de Jos a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Citeşte mai departe