Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 717 Vizualizări

Vadim Rogalin: Am cîntat rock rusesc, cu mici abateri de la normă (VIDEO)


La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc” a participat liderul trupei „Paleț” din Chișinău, Vadim Rogalin.

Din păcate, această trupă nu a mai fost auzită de multă vreme, deși la sfîrșitul anilor 90 - începutul anilor 2000, „Paleț” susținea deseori concerte în legendarele cluburi ”Black Elephant”, ”Yellow Submarine” și nu numai. Astăzi, membrii acestei trupe destul de interesante și extraordinare de pe scena rockului moldovenesc se ocupă cu lucruri total diferite: Vadim Rogalin, vocalistul trupei, este fotograf profesionist, Olesea Caireac, back-vocalista, a devenit o binecunoscută prezentatoare TV, basistul Serghei Alexandrov este operator video, Evgheni Petrenco un timp oarecare a activat în domeniul tipografic, iar acum instalează sisteme de securitate, iar Andrei Gumeniuc este finanțist într-o instituție de stat.

Vorbind despre direcția muzicală în care evolua trupa "Paleț", Vadim Rogalin a menționat: "Am avut diferite melodii, în diferite stiluri, dar noi, desigur, ne-am gîndit cărui gen muzical poate fi atribuită muzica noastră. Și mi-a plăcut foarte mult cum a formulat răspunsul basistul nostru Serghei. El a spus că noi am cîntat rock rusesc cu mici abateri de la normă. Dar dacă e să vorbim serios, noi am avut multe rock'n'roll-uri, cîteva blues-uri, precum și piese hard rock, ceva cu unele elemente de reggae. Putem spune că, în ceea ce privește forma muzicală, nu am avut un anumit stil, dar un concept totuși a existat și acest lucru se referea mai mult la textele noastre. În toate piesele era prezentă ironia, gluma, înfățișarea animalelor, sentimentul unei percepții vesele a realității".
Versiunea completă a interviului cu Vadim Rogalin o puteți viziona mai jos, dar și asculta în format audio.

Cuvinte cheie:

muzica , rock , personalitati

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sărăţica Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
760 locuitori

Sărăţica Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Nouă și Cîmpul Drept. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 760 de oameni. Satul Sărățica Nouă a fost menționat documentar în anul 1815.

Citeşte mai departe