Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 889 Vizualizări

Amintindu-ne de perioada în care Ștefan Petrache cînta în VIA „Orizont”... (Video)


Profund îndurerat de trecerea în neființă a vestitului solist al trupei Noroc, Ștefan Petrache, portalul Noi.md ar vrea să vă amintească de perioada minunată cînd el cînta în formația VIA Orizont și să vă prezinte videoclipul din anul 1977 piesa populară moldovenească „La Moară" în interpretarea VIA „Orizont" cu participarea lui Stefan Petrache.

Trebuie menționat faptul că astăzi, după mai bine de 40 de ani, această melodie sună destul de puternic și original și este ascultată cu mare plăcere.

Internauții, întristați de vestea morții lui Ștefan Petrache, menționează că poporul nostru nu va uita niciodată vocea sa de aur, iar acest artist ideal a cîntat întotdeauna cu sufletul.

Cuvinte cheie:

muzica , cultura

Localităţile Moldovei şi diasporei

Buzduganii de Sus

Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Citeşte mai departe