Mergi spre compartimentul: Muzica
28 septembrie 2019, 16:45 Muzica views 4413
Victor Mogîldea: Chiar dacă voi rămîne singur, eu oricum voi face muzică (Foto, Video, Audio)
28 septembrie 2019, 16:45 Muzica views 4413

Victor Mogîldea: Chiar dacă voi rămîne singur, eu oricum voi face muzică (Foto, Video, Audio)

Invitatul emisiunii „Istoria rockului moldovenesc" de această dată este fondatorul și chitaristul trupei Ferrum, Victor Mogîldea. Cei care urmăresc edițiile noastre știu că, mai demult Victor a participat deja la una dintre emisiunile noastre, unde era însoțit de alți doi muzicieni - Evghenii Caterenciuc și Anatolii Mirocinic.

Trebuie menționat faptul că nici astăzi Victor nu va răspunde de unul singur la întrebările noastre – i-am pus cîteva întrebări și lui Roman Anikin, ex-vocalistul și chitaristul formației Ferrum. În prezent, el locuiește și lucrează în străinătate, dar a acceptat cu drag să participe la proiectul nostru, iar în acest sens am fost ajutați de mijloacele moderne de comunicare.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

interviu , muzica , rock

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
356 locuitori

Socola este un sat din cadrul comunei Vadul-Raşcov, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul se află la o distanță de 9 km de orașul Șoldănești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 356 de oameni. Satul Socola este atestat documentar în 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.