Mergi spre compartimentul: Muzica
15 iulie 2019, 16:25 Muzica views 4217
Legătura dintre un om de afaceri și muzică: Moldovenii au talent
15 iulie 2019, 16:25 Muzica views 4217

Legătura dintre un om de afaceri și muzică: Moldovenii au talent

Omul de afaceri Dumitru Cebotarescu spune că a auzit de multe ori de la prieteni și angajați că el a învățat moldovenii să cînte, deși afirmă că doar a creat condițiile necesare.

,,14 ani în urmă, am decis să creez un loc unde oamenii ar putea să cînte. Mi-a luat cam un an ca să fac totul să arate așa cum am vrut; o sală bună și confortabilă, utilaj profesionist și unicul în Moldova, tot ce trebuia ca oamenii să cînte și să se distreze după bunul lor plac. Și oamenii au început să vină. Desigur, nu a fost ușor, nici pentru mine, nici pentru angajați. Am auzit „Шальная императрица" în sute de interpretări, la fel ca și „Владимирский централ". Anii au trecut, repertoriul s-a schimbat de multe ori, la fel ca și Hit Paradurile și oaspeții localului", a declarat Dumitru Cebotarescu, transmite Noi.md.

După 14 ani, omul de afaceri spune cu mîndrie că moldovenii pot cînta, că au talent, nu mai sînt așa rușinoși, chiar și gusturile muzicale s-au schimbat.

,,Ca să răsplătim talentul și clienții fideli, în fiecare an, organizam Campionatul Național de Karaoke. Am primit o plăcere enormă să urmăresc pe parcursul anilor competițiile muzicale. La un moment dat nu mai înțelegeam cine cîntă, participanții sau chiar adevărații cîntăreți", a mai adăugat Cebotarescu.

În 2019 s-a ajuns la cea de a XIII-a ediție, cîștigată de Oxana Budeanu.

,,Sub aplauzele sălii, i-am înmînat Oxanei premiul mare, cecul de 40 000 de lei. Un mare mulțumesc tuturor și ne vedem la următorul campionat", a mai adăugat Dumitru Cebotarescu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

talent , Karaoke

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1816
Populația:
2124 locuitori

Cairaclia este un sat şi comună din raionul Taraclia. Cairaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2124 de oameni. Satul Cairaclia a fost menționat documentar în anul 1816.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.