Mergi spre compartimentul: Muzica
12 iulie 2019, 15:00 Muzica views 3936
Moldoveanca Anastasia Barbă a obținut Premiul II la
12 iulie 2019, 15:00 Muzica views 3936

Moldoveanca Anastasia Barbă a obținut Premiul II la "Slaveanskii Bazar"

Moldoveanca Anastasia Barbă, elevă la Liceul Republican de Muzică “Serghei Rahmaninov”, a obținut Premiul II în cadrul ediţiei a XXVIII-a a Concursului Internaţional "Slaveanskii Bazar" de la Vitebsk, Belarus.

Despre aceasta anunţă consilierul prezidenţial în domeniul educaţiei, culturii şi cercetării, Corneliu Popovici, pe pagina sa de Facebook.

"Anastasia Barbă este laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale, printre care Festivalul Internațional "Nova latinitas", "Vocea de Aur a Rusiei", "Ucraina unește lumea", "Ploaia de stele", "Mărul de aur" etc.

La începutul anului 2018, Șeful statului Dodon Igor i-a conferit tinerei interprete Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, în semn de înaltă apreciere a talentului si daruirii sale artistice încununate de succesele obținute la Festivalul-Concurs Internațional de Interpretare Vocală „Vocea de Aur a Rusiei” (Золотой Голос России), ediția a XIII-a", a scris Popovici.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
433 locuitori

Slobozia-Măgura este un sat din cadrul comunei Bursuceni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la o distanţă de 41 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 433 de oameni. Satul Slobozia-Măgura a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.