Mergi spre compartimentul: Muzica
23 mai 2019, 15:20 Muzica views 20117
Carolina Gorun vine cu o nouă surpriză pentru fani (Video)
23 mai 2019, 15:20 Muzica views 20117

Carolina Gorun vine cu o nouă surpriză pentru fani (Video)

Și-a întîlnit dragostea, a primit inelul, acum nu-i rămîne decît să cînte despre această minunată experiență.

Carolina Gorun scoate melodia „Doar tu iubești" – o poveste despre oricine și despre fiecare. Iată ce ne spune artista despre melodie.

„Indiferent de experienţa pe care o trăieşte fiecare om în parte, mai devreme sau mai tîrziu, oricum întîlneşte în viaţa sa un om mai special, unic, mai deosebit prin ceva. Prin ce anume? Prin faptul cum simţi tu că el îţi transmite emoţiile şi afecţiunea sa. E absolut firesc să-ți pară că el iubeşte altfel, adică e „nebun" în felul său... De aici vine şi denumirea piesei, pe care am ales-o pe ultima sută de metri din textul refrenului „Doar Tu Iubești"", declară pentru EA.md Carolina Gorun.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

surpriza , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1888
Populația:
776 locuitori

Clococenii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 776 de oameni. Satul Clococenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1888.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.