Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 9942 Vizualizări

Natalia Gordienco şi-a schimbat din nou numele de scenă


Natalia Gordienco a lansat un nou proiect, iar în cadrul acestuia interpreta are un pseudeonim cu totul neobișnuit – Go.nA!

Aceasta promite că proiectul aduce o nouă interpretă în fața publicului, iar într-o postare pe Facebook interpreta a oferit mai multe detalii. 

"A venit timpul să fac ceea la ce demult mă gîndesc, să devin curajoasă, îndrăzneață și tînără! Go.Na! Este chiar un pic amuzant, într-adevăr – de atîția ani mă simt prea matură, cînt piese lirice, și-mi adun ani în plus. Odată cu apariția fiului meu, mi-am dat seama că pot face totul! Cine mă cunoaște personal, au susținut inițiativa, pentru că în viață sînt foarte neastîmpărată, veselă și activă! Vă atrag atenția asupra faptului că nu schimb complet imaginea și nu șterg cu buretele trecutul", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Go.nA deja a anunțat despre apariția primei piese – „Кольцо и розы” pe care o puteți asculta chiar aici.

 

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , muzica , nume

Localităţile Moldovei şi diasporei

Alexăndreni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
1328 locuitori

Alexăndreni este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 5 km de oraşul Edineţ, la 14 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1328 de locuitori. Satul Alexăndreni este atestat documentar în anul 1855.

Citeşte mai departe