Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 10559 Vizualizări

Natalia Gordienco şi-a schimbat din nou numele de scenă


Natalia Gordienco a lansat un nou proiect, iar în cadrul acestuia interpreta are un pseudeonim cu totul neobișnuit – Go.nA!

Aceasta promite că proiectul aduce o nouă interpretă în fața publicului, iar într-o postare pe Facebook interpreta a oferit mai multe detalii. 

"A venit timpul să fac ceea la ce demult mă gîndesc, să devin curajoasă, îndrăzneață și tînără! Go.Na! Este chiar un pic amuzant, într-adevăr – de atîția ani mă simt prea matură, cînt piese lirice, și-mi adun ani în plus. Odată cu apariția fiului meu, mi-am dat seama că pot face totul! Cine mă cunoaște personal, au susținut inițiativa, pentru că în viață sînt foarte neastîmpărată, veselă și activă! Vă atrag atenția asupra faptului că nu schimb complet imaginea și nu șterg cu buretele trecutul", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Go.nA deja a anunțat despre apariția primei piese – „Кольцо и розы” pe care o puteți asculta chiar aici.

 

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , muzica , nume

Localităţile Moldovei şi diasporei

Drochia

Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
2843 locuitori

Drochia este un sat şi comună din raionul Drochia. Drochia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2843 de oameni. Satul Drochia a fost menționat documentar în anul 1777.

Citeşte mai departe