Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 12076 Vizualizări

Videoclipul piesei cu care Moldova va participa la Eurovision (Video)


Reprezentanta Republicii Moldova care a interpretat piesa „Stay" a lansat astăzi videoclipul cu care va participa la Tel Aviv.

Interpreta spune că videoclipul a fost realizat în timp-recors.

„Dragi prieteni, vreau să vă prezint o noua realizare a echipei noastre! În sfîrșit piesa „STAY" are si un videoclip! Mulțumesc mult lui Oleg și Ina Butnaru și tuturor care au lucrat la realizarea acestui clip-ați făcut minuni. Vreau să menționez ca acest videoclip a fost realizat în doar 24 de ore. Mulțumesc lui Sergiu Teaca – este un profesionist adevărat. Sperăm să vă placă", a scris Anna Odobescu pe pagina sa de facebook.

Anna Odobescu va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2019, cu piesa „Stay".

Tînăra este originară din oraşul Dubăsari, din stînga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut.A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară.

Amintim că anul trecut Republica Moldova a fost reprezentată de formația DoReDoS, care s-a clasat pe locul 10 din 26 de țări care au participat în finala concursului.

Cuvinte cheie:

Eurovision , videoclip

Localităţile Moldovei şi diasporei

Răuţelul Nou

Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
222 locuitori

Răuţelul Nou este un sat din cadrul comunei Hiliuţi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 222 de oameni. Satul Răuţelul Nou a fost înființat în anul 1964.

Citeşte mai departe