Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 11724 Vizualizări

Videoclipul piesei cu care Moldova va participa la Eurovision (Video)


Reprezentanta Republicii Moldova care a interpretat piesa „Stay" a lansat astăzi videoclipul cu care va participa la Tel Aviv.

Interpreta spune că videoclipul a fost realizat în timp-recors.

„Dragi prieteni, vreau să vă prezint o noua realizare a echipei noastre! În sfîrșit piesa „STAY" are si un videoclip! Mulțumesc mult lui Oleg și Ina Butnaru și tuturor care au lucrat la realizarea acestui clip-ați făcut minuni. Vreau să menționez ca acest videoclip a fost realizat în doar 24 de ore. Mulțumesc lui Sergiu Teaca – este un profesionist adevărat. Sperăm să vă placă", a scris Anna Odobescu pe pagina sa de facebook.

Anna Odobescu va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2019, cu piesa „Stay".

Tînăra este originară din oraşul Dubăsari, din stînga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut.A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară.

Amintim că anul trecut Republica Moldova a fost reprezentată de formația DoReDoS, care s-a clasat pe locul 10 din 26 de țări care au participat în finala concursului.

Cuvinte cheie:

Eurovision , videoclip

Localităţile Moldovei şi diasporei

Iantarnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1981
Populația:
276 locuitori

Iantarnoe este un sat din cadrul comunei Rașcov din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Camenca și la 148 km de Chișinău. Populaţia satului Iantarnoe alcătuia 276 de oameni în anul 2004. Satul Iantarnoe a fost înființat în anul 1981.

Citeşte mai departe