Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 209 Vizualizări

Concert de zile mari organizat de trupa ”Akord” la Chișinău (Video)


Formaţia "Akord" a prezentat un spectacol de zile mari pentru fanii săi.

Sîmbătă, 9 februarie, trupa a sărbătorit 12 ani de activitate printr-un concert aniversar. Spectatorii au rămas cu adevărat impresionați de regia Danielei Burlaca și coregrafia feerică realizată de Dragoș Hioară.

Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au cîntat trei ore fără pauză un vast repertoriu de creații muzicale, cîte două piese solo, dar și piese mai vechi, celebre reorchestrate, fiind acompaniaţi de o orchestră mixtă.

Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006. După succesul piesei "Mă doare" formaţia a făcut o schimbare de imagine şi de repertoriu. În 2011, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au fost distinşi cu titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Cuvinte cheie:

Akord , Chisinau , concert

Localităţile Moldovei şi diasporei

Afanasievca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Citeşte mai departe