Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 594 Vizualizări

Concert de zile mari organizat de trupa ”Akord” la Chișinău (Video)


Formaţia "Akord" a prezentat un spectacol de zile mari pentru fanii săi.

Sîmbătă, 9 februarie, trupa a sărbătorit 12 ani de activitate printr-un concert aniversar. Spectatorii au rămas cu adevărat impresionați de regia Danielei Burlaca și coregrafia feerică realizată de Dragoș Hioară.

Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au cîntat trei ore fără pauză un vast repertoriu de creații muzicale, cîte două piese solo, dar și piese mai vechi, celebre reorchestrate, fiind acompaniaţi de o orchestră mixtă.

Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006. După succesul piesei "Mă doare" formaţia a făcut o schimbare de imagine şi de repertoriu. În 2011, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au fost distinşi cu titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Cuvinte cheie:

Akord , Chisinau , concert

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sadîc

Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2137 locuitori

Sadîc este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sadîc și Taraclia. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2137 de oameni. Satul Sadîc a fost menționat documentar în anul 1672.

Citeşte mai departe