Mergi spre compartimentul: Muzica
09 noiembrie 2018, 11:55 Muzica views 14117
Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat (Video)
09 noiembrie 2018, 11:55 Muzica views 14117

Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat (Video)

Moldoveanca, Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat în care redă povestea unei fete care nu regretă nimic după despărțirea de iubitul său, dimpotrivă merge mai departe și se bucură de viață.

"N-am pierdut nimic", este melodia care reprezintă de fapt o colaborare a Nicoletei cu unul din cei mai buni artiști și producători din România - Marius Moga.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potriveste. E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și cei care mă urmăresc. E o piesă cu un mesaj puternic feminin, pozitivă, dinamică și plină de viață. Cred că mi se potrivește atît pe voce, cît și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă sa o cînt", a spus Nicoleta Nuca.

La nici 24 de ore de la lansare, videoclipul a reușit să adune pe youtube aproape 100 000 de vizualizări.

Ție cum îți pare melodia?

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
947 locuitori

Zăzuleni este un sat din cadrul comunei Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Zăzuleni alcătuia 947 de oameni în anul 2012. Satul Zăzuleni a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.