Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 10172 Vizualizări

Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat (Video)


Moldoveanca, Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat în care redă povestea unei fete care nu regretă nimic după despărțirea de iubitul său, dimpotrivă merge mai departe și se bucură de viață.

"N-am pierdut nimic", este melodia care reprezintă de fapt o colaborare a Nicoletei cu unul din cei mai buni artiști și producători din România - Marius Moga.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potriveste. E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și cei care mă urmăresc. E o piesă cu un mesaj puternic feminin, pozitivă, dinamică și plină de viață. Cred că mi se potrivește atît pe voce, cît și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă sa o cînt", a spus Nicoleta Nuca.

La nici 24 de ore de la lansare, videoclipul a reușit să adune pe youtube aproape 100 000 de vizualizări.

Ție cum îți pare melodia?

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rubleniţa Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1945
Populația:
179 locuitori

Rubleniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Rubleniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Soroca și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 179 de oameni. Satul Rubleniţa Nouă a fost înființat în anul 1945.

Citeşte mai departe