Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 9590 Vizualizări

Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat (Video)


Moldoveanca, Nicoleta Nuca a lansat un videoclip colorat în care redă povestea unei fete care nu regretă nimic după despărțirea de iubitul său, dimpotrivă merge mai departe și se bucură de viață.

"N-am pierdut nimic", este melodia care reprezintă de fapt o colaborare a Nicoletei cu unul din cei mai buni artiști și producători din România - Marius Moga.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potriveste. E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și cei care mă urmăresc. E o piesă cu un mesaj puternic feminin, pozitivă, dinamică și plină de viață. Cred că mi se potrivește atît pe voce, cît și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă sa o cînt", a spus Nicoleta Nuca.

La nici 24 de ore de la lansare, videoclipul a reușit să adune pe youtube aproape 100 000 de vizualizări.

Ție cum îți pare melodia?

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Localităţile Moldovei şi diasporei

Etulia

Statut:
Sat
Prima atestare:
1808
Populația:
2567 locuitori

Etulia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Etulia Nouă, Etulia și loc.st.c.f. Etulia. Localitatea se află la distanța de 113 km de municipiul Comrat și la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2567 de oameni. Satul Etulia a fost menționat documentar în anul 1808.

Citeşte mai departe