Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 6034 Vizualizări

Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)


Adrian Ursu pregătește o importantă surpriză pentru fanii săi.

La început de toamnă artistul va lansa un nou videoclip, realizat în colaborare cu raperul român Connect-R. „Mai fierbinte" este piesa care va sparge topurile muzicale. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Pînă va fi lansat videoclipul, fanii se pot bucura de teaserul acestuia, care a fost publicat ieri de Adrian Ursu.

„Colaborarea cu Connect-R a venit pe ultima sută de metri. Piesa asta eu o pregătem demult și aveam nevoie de un rapper pe care să îl apreciez și eu și să fie cunoscut atît în Moldova, cît și în România. La început m-am gîndit la mai mulți interpreți care ar putea să cînte această piesă, dar, analizînd, mi-am adus aminte de faptul că Connect-R este interpretul care ar putea să cînte și rap, și linia melodică, ar putea să vină cu ceva nou, așa cum s-a și întîmplat. La început nu eram deloc sigur că va accepta, pentru că el totuși este un interpret care face parte din top 10 din România și, respectiv, este foarte atent la colaborări. Nu demult a colaborat cu Andra, cu Antonia și cu mulți alți interpreți și știam că trebuie să îl conving cu ceva de calitate", a declarat Adrian pentru ea.md.

Textul piesei este semnat de Doina Sclifos, Adrian Ursu și Connect-R.

Potrivit artistului din Moldova, lansarea va avea loc săptămîna viitoare.

Cuvinte cheie:

Adrian Ursu , muzica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Şipoteni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Citeşte mai departe