Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 6302 Vizualizări

Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)


Adrian Ursu pregătește o importantă surpriză pentru fanii săi.

La început de toamnă artistul va lansa un nou videoclip, realizat în colaborare cu raperul român Connect-R. „Mai fierbinte" este piesa care va sparge topurile muzicale. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Pînă va fi lansat videoclipul, fanii se pot bucura de teaserul acestuia, care a fost publicat ieri de Adrian Ursu.

„Colaborarea cu Connect-R a venit pe ultima sută de metri. Piesa asta eu o pregătem demult și aveam nevoie de un rapper pe care să îl apreciez și eu și să fie cunoscut atît în Moldova, cît și în România. La început m-am gîndit la mai mulți interpreți care ar putea să cînte această piesă, dar, analizînd, mi-am adus aminte de faptul că Connect-R este interpretul care ar putea să cînte și rap, și linia melodică, ar putea să vină cu ceva nou, așa cum s-a și întîmplat. La început nu eram deloc sigur că va accepta, pentru că el totuși este un interpret care face parte din top 10 din România și, respectiv, este foarte atent la colaborări. Nu demult a colaborat cu Andra, cu Antonia și cu mulți alți interpreți și știam că trebuie să îl conving cu ceva de calitate", a declarat Adrian pentru ea.md.

Textul piesei este semnat de Doina Sclifos, Adrian Ursu și Connect-R.

Potrivit artistului din Moldova, lansarea va avea loc săptămîna viitoare.

Cuvinte cheie:

Adrian Ursu , muzica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Agronomovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Citeşte mai departe