Mergi spre compartimentul: Muzica
25 iulie 2018, 14:40 Muzica views 10037
The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit (VIDEO)
25 iulie 2018, 14:40 Muzica views 10037

The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit (VIDEO)

The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit, de care sînt tare mîndri.

„Cel mai bun DJ" se numește noul videoclip al artiștilor moldoveni, care cu siguranță va urca rapid în topurile atît din țară, cît și de peste Prut.

Colaborarea dintre cei doi artiști este una mult așteptată de fani, iar la doar cîteva ore de la lansare, videoclipul a reușit să adune peste 150 mii de vizualizări.

„Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară cînd vine vorba de compus și cîntat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!", a spus Irina într-un interviu.

„În sfîrșit... Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din Romînia. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri!", a declarat și Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Rimeş , The Motans , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1889
Populația:
201 locuitori

Reteni-Vasileuţi este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Reteni-Vasileuți a fost menționat documentar în anul 1889.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.