Mergi spre compartimentul: Muzica
19 iulie 2018, 16:43 Muzica views 9565
Lidia Isac va reprezenta Moldova la un Festival internațional
19 iulie 2018, 16:43 Muzica views 9565

Lidia Isac va reprezenta Moldova la un Festival internațional

Interpreta Lidia Isac va reprezenta Moldova la Festivalul Cerbul de Aur din acest an. În total la concurs s-au înscris 110 participanţi, însă juriul a selectat doar 18 candidaţi din 15 ţări.

Lidia Isac este laureată a mai multor trofee naţionale şi internaţionale la diferite concursurii muzicale. De asemena, interpreta a reprezentat Moldova la ediţia Eurovision 2016, care a avut loc în Suedia.

Artista a interpretat piesa "Falling stars" (folin stars), dar nu a acumulat numărul necesar de voturi pentru a trece în etapa finală.

Festivalul "Cerbul de Aur" va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov. În acest an, evenimentul împlineşte 50 de ani de la prima ediţie.

A debutat în 1968 şi a avut 17 ediţii, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în 2009. Pe lîngă Marele Trofeu, în valoare de 25 de mii de euro, concurenţii pot cîştiga alte opt premii a căror valoare totală ajunge la 65 de mii de euro.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Festival , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
683 locuitori

Comisarovca Nouă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşniţa Nouă, Bosca, Pohrebea Nouă și Comisarovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubasari și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Comisarovca Nouă alcătuia 683 de oameni în anul 2011. Satul Comisarovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.