Mergi spre compartimentul: Muzica
29 mai 2018, 15:40 Muzica views 15047
Elena Javelea a luat locul 2 la un important concurs muzical din Azerbaidjan
29 mai 2018, 15:40 Muzica views 15047

Elena Javelea a luat locul 2 la un important concurs muzical din Azerbaidjan

"Youthvision 2018" s-a desfasurat zilele trecute in Baku, Azerbaidjan.

Elena Javelea ne-a reprezentat tara la concursul international Youthvision 2018, unde a reusit performanta de a se plasa pe locul doi, cu diferenta de doar 5 puncte fata de Uganda. Acest concurs este "fratele" Eurovisionului, in cadrul caruia au evoluat peste 80 de artisti din diferite tari. Contactata de perfecte.md, Elena ne-a dezvaluit mai multe detalii interesante despre aceasta experienta inedita:

"Acest concurs are loc anual in orasul Baku si este dedicat tinerilor, evenimentul fiind organizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului din Azerbaidjan, dar si de Uniunea Tinerilor Studenti din Azerbaidjan ( ASYOU). Scopul este de a ajuta tinerii talentati sa se dezvolte. Timp de trei ani am primit invitatii din partea organizatorilor de a participa la acest eveniment, insa, abia in 2018 m-am decis ca sunt pregatita de un asemenea concurs."

"Au participat tineri din 24 tari ( SUA, Croatia, Italia, Ungaria, Romania, Ucraina, Uganda, Azerbaidjan, Iran etc.). Piesa au ales-o organizatorii, asa ca am interpretat melodia "Je T'aime" de Lara Fabian. Am cantat a doua la numar in concurs, conform tragerii la sorti. De asemenea, la deschiderea concursului a fost prezentat imnul Azerbaidjanului, cantat de catre participanti, iar eu am avut onoarea sa incep prima. In cadrul concursului am reusit sa obtin locul 2, castigatoare fiind Uganda."

"Timp de o saptamana am trait momente extraordinar de frumoase, facandu-mi foarte multi prieteni. De asemenea, am descoperit un oras superb, Baku fiind vestit prin frumusetea lui.", a declarat artista.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , Azerbaidjan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
371 locuitori

Brînzeni este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Glodeni şi la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Satul Brînzeni a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.