Mergi spre compartimentul: Muzica
13 mai 2018, 13:30 Muzica views 17585
Natalia Barbu: Mi-e dor de tine mamă (VIDEO)
13 mai 2018, 13:30 Muzica views 17585

Natalia Barbu: Mi-e dor de tine mamă (VIDEO)

Natalia Barbu se confesează în ultimul său videoclip și spune cît de mult îi este dor de mama.

Artista, Ana Barbu a plecat din viață acum aproape trei ani, pe cînd avea doar 56 de ani, din cauza unei boli incurabile. 

Fiica, interpretei, Natalia a lansat un videoclip in memoriam artistei dispărute subit.

„Uneori, din senin, mi se pune un nod în gat și fără să vreau lacrimile îmi spală obrajii. Știi? Golul din suflet, acel gol din suflet nu dispare și nu se transformă. Nici cu timpul, nici cu oamenii întîlniți, nici cu întîmplările frumoase. Poate, doar cu Victoraș, care crește. Uneori, știi, cînd sînt singură în fața oglinzii, eu nu mă văd pe mine, ci pe tine. Acum semănăm atît de mult și atît de tare aș vrea să ne bucurăm împreuna de asta. Pentru că ești frumoasă. Și în mintea mea, în sufletul meu, ești tot mai vie și mai aproape. Nici nu trebuie să te visez, ca să te simt alături de noi, tot timpul. Dar tu vii in vis. Cred că și ție iți este dor de mine, mămico. Și e atît de ușor și de senin cînd te visez. Îmi dai sfaturi, lumină. Avem atîta timp să stăm de vorbă, să împart cu tine grijile și bucuriile noastre. Dar … dar atît de tare mă doare că nu te pot îmbrățișa, că nu mă pot ghemui în brațele tale, să-ți simt mirosul, să-mi simți inima. Azi, mai mult ca oricînd iți trimit toată dragostea mea și te cuprind cu tot dorul din mine. Să-ți fie bine acolo unde ești, acolo de unde ne veghezi și ne ești aproape”, a scris Natalia Barbu în postarea în care a prezentat noua piesă internauților.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Natalia Barbu , mama , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
312 locuitori

Tîrzieni este un sat din cadrul comunei Mălăieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 312 oameni. Satul Tîrzieni a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.