Mergi spre compartimentul: Muzica
07 martie 2017, 10:15 Muzica views 5778
Carla's Dreams a lansat clipul piesei „Dragostea din plic” (Video)
07 martie 2017, 10:15 Muzica views 5778

Carla's Dreams a lansat clipul piesei „Dragostea din plic” (Video)

Mult-așteptatul clip la piesa „Dragostea din plic" al celor de la Carla's Dreams a fost publicat pe Youtube în această seară. Echipa de producție și-a uimit fanii în mod special prin povestea clipului, care este presărată cu mult umor.

Acest clip este deosebit de celelalte producții realizate până acum în regia lui Roman Burlaca, întrucât are o ecranizare mai lungă, implică replici, dar și elemente grafice reprezentative anime-urilor.

Videoclipul a fost filmat în luna august cu participarea mai multor actori cunoscuți din Republica Moldova, printre care Sergiu Voloc, Daniela Burlaca, Ion Banaru, Ana Tkacenco și alții.

Vedeta producției este o pisică vorbitoare, care „cântă" unele versuri ale melodiei de pe albumul NGOC al băieților de la Carla's Dreams.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Carla's Dreams , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
6021 locuitori

Colibaşi este un sat şi comună din raionul Cahul. Colibaşi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Cahul și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 6021 de oameni. Satul Colibași a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.