Arată noutățile începînd cu...

eye 11973 Vizualizări

Actorul Ion Arachelu aniversează 71 de ani


Foto: kino-teatr.ru

Astăzi actorul moldovean de teatru şi cinema Ion Arachelu aniversează 71 de ani. S-a născut la 8 Septembrie 1948 în oraşul Chișinău. A absolvit Şcoala teatrala „B. Şciukin” din Moscova în anul 1971. Şi-a început cariera de actor la Teatrul „Luceafarul” cu roluri de comedie, care îi reuşeau foarte bine. Rolul lui Guliţă din spectacolul „Chiriţa în provincie", 1970 a fost unul de răsunet. Pînă în anul 1990 lucrează la teatrul „Luceafărul", apoi actor la Teatrul TV şi Teatrul „Ginta Latina”.

Este Membru al Uniunii Cineaştilor din 1978. Deţine mai multe premii şi titluri: Diploma de Onoare a Consiliului de Miniştri al R. Moldova, 1977, Diploma „Pentru cel mai bun rol episodic”, Festivalul republican de filme, Chișinău, 1979, tot în acest an i se conferă titlul de Maestru în Artă. În anul 2000 se stabileşte cu traiul la Moscova şi continuă să se filmeze.

Cuvinte cheie:

aniversarea , cinematograf , actori

Comentarii

 (3)
  • #2 chenyingying201712012
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!
  • #1 jingboo
    J'étais une fois perplexe et ne comprenais pas pourquoi chaque RICHARD MILLE était si cher. Jusqu'au jour où j'ai entendu une histoire. Les vis sont la plus petite partie de la replique montre , le mouvement de la petite vis à l'atmosphère sera emporté. Le mouvement RICHARD MILLE n'est pas aussi bon qu'un gros grain de vis à riz, selon le modèle, la valeur de 5 francs suisses (environ 34 yuans) ou même plus. D'un point de vue coût, le prix d'une vis RICHARD MILLE est encore plus élevé qu'une vis en or K. Comme on peut l'imaginer, la valeur des autres parties du mouvement est plus chère. La raison de cette valeur élevée est que les vis RICHARD MILLE ne sont pas des vis ordinaires, mais des produits militaires et aéronautiques, dont cinq grades de titane, dont certains sont actuellement utilisés sur les avions passagers d'Airbus, à des coûts de traitement très élevés. En outre, la production de Richard Mille Montre très peu, presque tous les modèles est limitée. Dans le monde de la montre, une grande partie du coût de la montre, pas les pièces elles-mêmes, mais la production d'une nouvelle partie de la nécessité de réécrire le programme de la machine-outil, le coût est élevé. Bien que la production de la montre RICHARD MILLE soit généralement soutenue par l'usine de replique montre suisse Parmigianne sous l'APRP et la Sands Foundation, la production de peti
  • #1 xukaimin
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Avdarma

Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
3564 locuitori

Avdarma este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Avdarma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3564 de oameni. Satul Avdarma a fost menționat documentar în anul 1806.

Citeşte mai departe