14 iunie 2021, 16:00 Personalități views 2393
Care sînt planurile Nataliei Gordienco după Eurovision
14 iunie 2021, 16:00 Personalități views 2393

Care sînt planurile Nataliei Gordienco după Eurovision

Reprezentanta Moldovei la Concursul muzical Eurovision 2021 de la Rotterdam, interpreta Natalia Gordienco a relatat pe pagina sa de pe o rețea de socializare care sînt planurile ei creative pentru viitorul apropiat, precum și a vorbit despre viitoarele concertele, relatează Noi.md.

„După cum se spune acum: Natașa s-a întors din nou în chat, mai bine zis, a intrat cu forțe noi!”, a scris Natalia Gordienco.

Ea a menționat că, după ce a ajuns acasă de la Eurovision, nu a avut niciun minut liber.

„Am reușit deja să mergem în România cu concerte, să înregistrăm un demo al celei mai tari compoziții la Moscova și, desigur, am vrut să mă retrag puțin cu fiul meu iubit. Familia este principalul lucru! Niciodată nu am lipsit atît de mult, dar Cristi și cu mine am rezistat cu fermitate perioadei de separare. Apropo, este foarte mîndru de mama sa și știe că o așteaptă doar aventuri frumoase”, a scris Natalia Gordienco.

„Și principala este deschiderea primei Academii de Dezvoltare Creativă pentru Copii „Little Beatle”. În această toamnă ne vom deschide ușile, iar în august intenționăm să începem înmatricularea copiilor. Nu am mai avut așa ceva pînă acum! Detaliile vor fi neapărat. Foarte curînd! Voi spune un singur lucru, cînd am văzut proiectul final, am a vrut să redevin copil și să trăiesc în Academia mea. După cum a spus prietena mea: Shut up and take my money”, a subliniat cîntăreața.

Potrivit ei, ea va combina toate aceste activități cu turnee internaționale și munca asupra propriului material muzical atît în limba rusă, cît și în engleză.
„Sînt nerăbdătoare să vă arăt, dar totul la momentul potrivit (în cel mai apropiat timp). Sper că nu mai trebuie să dovedim că putem arăta NIVELUL! Cel mai apropiat concert mare va avea loc la 27 iunie, la Festival „Jara” («Жара»). Vă este dor?”, a scris Natalia Gordienco.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , Eurovision , creație , plan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.