05 iunie 2020, 11:30 Personalități views 5132
Să-l ajutăm pe legendarul muzician Iurie Berdea!
05 iunie 2020, 11:30 Personalități views 5132

Să-l ajutăm pe legendarul muzician Iurie Berdea!

Iurie Berdea este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Moldova, veteran al mișcării rock autohtone, a cîntat cu mai multe personalități din lumea muzicii și niciodată nu a refuzat să-i ajute pe cei tineri, a făcut parte din astfel de trupe legendare precum Modest, O'Chad, Amalgama, Cuibul, iar în prezent este bateristul îndrăgitei trupe Gîndul Mîței.

Zilele acestea am aflat neplăcuta veste că Iurie Berdea este bolnav - el a fost diagnosticat cu cancer.

Desigur, în astfel de situații, există întotdeauna o mare nevoie de bani – atît pentru procurarea de medicamente, fără de care tratamentul acestei boli grave este pur și simplu imposibil, cît și pentru viața de zi cu zi. Din păcate, Iurie Ivanovici Berdea nu poate cîștiga acum acești bani, de care are nevoie atît de mult, în această situație dificilă.

Dragi prieteni, speranța este la noi toți! Desigur, în aceste vremuri grele, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți dintre noi se confruntă cu diferite probleme. Dar trebuie să ne amintim că există întotdeauna oameni care se află într-o situație mult mai grea. Și anume acest lucru ne face oameni! Haideți să-l ajutăm cu toții pe Iurie Berdea să învingă această boală neplăcută și să revină la viața normală!

Mai jos sînt indicate rechizitele membrilor familiei muzicianului - pe aceste conturi puteți transfera mijloace financiare pentru a-l susține pe Iurie Berdea:

Moldindconbank

4028 1102 4386 0795 EUR

Dumitru Berdea

----------------------------------------------------------------

Moldindconbank

4028 1100 8605 2963 MDL

Victoria Berdea

Nu fiți indiferenți! Multă sănătate!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , boala , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
77 locuitori

Pînzărenii Noi este un sat din cadrul comunei Pînzăreni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 77 de oameni. Satul Pînzărenii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.