Arată noutățile începînd cu...

eye 591 Vizualizări

Fotografiile unui moldovean au ajuns și în National Geographic (VIDEO)


Are doar 15 ani, dar mai mult de jumătate din viață și-o petrece cu aparatul de fotografiat în mînă. În căutarea fotografiei perfecte, a cutreierat Europa, unde s-a îndrăgostit de orașul Praga.

A trecut și oceanul, pentru a surprinde viața agitată din Statele Unite. Este, pe scurt, povestea unui adolescent din capitală, pe nume Rafael Raețchi, cel care nu-și imaginează viața fără aparatul de fotografiat, transmite Noi.md cu referire la TV8.

Pasiunea i-a adus deja și o recunoaștere internațională: cîteva fotografii, una dintre care ilustrează renumita Piață Centrală de la Chișinău, au fost preluate de cunoscuta publicație National Geographic.

Cu aceste abilități este înzestrat și Rafael Raețchi, un adolescent din Chișinău, care, pe cînd avea doar 7 ani, și-a pus aparatul de fotografiat la ochi și, de atunci, vede lumea mai mult prin obiectiv.

Vedeţi mai multe detalii în materialul video:

Cuvinte cheie:

fotograf

Localităţile Moldovei şi diasporei

Nicolaevca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Citeşte mai departe