Arată noutățile începînd cu...

eye 1463 Vizualizări

Fotografiile unui moldovean au ajuns și în National Geographic (VIDEO)


Are doar 15 ani, dar mai mult de jumătate din viață și-o petrece cu aparatul de fotografiat în mînă. În căutarea fotografiei perfecte, a cutreierat Europa, unde s-a îndrăgostit de orașul Praga.

A trecut și oceanul, pentru a surprinde viața agitată din Statele Unite. Este, pe scurt, povestea unui adolescent din capitală, pe nume Rafael Raețchi, cel care nu-și imaginează viața fără aparatul de fotografiat, transmite Noi.md cu referire la TV8.

Pasiunea i-a adus deja și o recunoaștere internațională: cîteva fotografii, una dintre care ilustrează renumita Piață Centrală de la Chișinău, au fost preluate de cunoscuta publicație National Geographic.

Cu aceste abilități este înzestrat și Rafael Raețchi, un adolescent din Chișinău, care, pe cînd avea doar 7 ani, și-a pus aparatul de fotografiat la ochi și, de atunci, vede lumea mai mult prin obiectiv.

Vedeţi mai multe detalii în materialul video:

Cuvinte cheie:

fotograf

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vulpești

Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1466 locuitori

Vulpești este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1466 de oameni. Satul Vulpești a fost menționat documentar în anul 1617.

Citeşte mai departe