30 octombrie 2019, 10:00 Personalități views 3452
S-a stins din viață interpretul Mihai Constantinescu
30 octombrie 2019, 10:00 Personalități views 3452

S-a stins din viață interpretul Mihai Constantinescu

Interpretul Mihai Constantinescu a murit astăzi la vîrsta de 73 de ani.

Mihai Constantinescu a murit. Cîntăreţul suferise în acest an două stopuri cardio-respiratorii. Medicii de la serviciul de ambulanţă au reuşit atunci să îl resuciteze şi apoi l-au transportat la spitalul Floreasca, Internat în secţia de terapie intensivă, în noaptea, Mihai Constantinescu a făcut al doilea stop cardio respirator.

Cariera cîntărețului Mihai Constantinescu

Cu o carieră impresionantă de peste o jumătate de secol, Mihai Constantinescu a început să creeze muzică de la de 18 ani. ″Iubiti şi cîinii vagabonzi″⁣, ″⁣Sus în deal″⁣ ″⁣Maria″⁣ şi "O lume minunată" sînt doar cîteva dintre şlagărele care l-au consacrat.

Mihai Constantinescu: ″Viata e în culori cu parfum de tei şi flori şi cu soarele în fereastra″⁣.

Din cauza problemelor de sănătate, în urmă cu două luni, Mihai Constantinescu şi-a anulat toate concertele. Artistul împlinise în ianuarie 73 de ani.

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

personalitati , moarte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1883 locuitori

Svetlîi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexeevca și Svetlîi. Localitatea se află la distanța de 30 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Svetlîi a fost menționat documentar în anul 1913 cu denumirea Denevița Nouă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.