Arată noutățile începînd cu...

eye 9070 Vizualizări

Cea mai căutată persoană pe Google în Ucraina este un moldovean (Video)


Dan Bălan devine tot mai cunoscut în Ucraina. Recent a intrat în juriul celebrului show TV internațional de talente „The Voice". Artistul a fost cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală.

Așa se face că în luna ianuarie, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan a ocupat primul loc la categoria personalități, întrecînd persoane din sfera publică a țării.

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice" Ucraina are parte anul acesta de prezența și talentul mentorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o variantă a celebrei melodii „Dragostea din tei" alături de o concurentă, ridicînd sala în picioare.

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , Ucraina , Google

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ivanovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
472 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Sevirova, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Florești și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 472 de oameni. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Citeşte mai departe