Arată noutățile începînd cu...

eye 9378 Vizualizări

Cea mai căutată persoană pe Google în Ucraina este un moldovean (Video)


Dan Bălan devine tot mai cunoscut în Ucraina. Recent a intrat în juriul celebrului show TV internațional de talente „The Voice". Artistul a fost cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală.

Așa se face că în luna ianuarie, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan a ocupat primul loc la categoria personalități, întrecînd persoane din sfera publică a țării.

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice" Ucraina are parte anul acesta de prezența și talentul mentorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o variantă a celebrei melodii „Dragostea din tei" alături de o concurentă, ridicînd sala în picioare.

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , Ucraina , Google

Localităţile Moldovei şi diasporei

Porumbrei

Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
1380 locuitori

Porumbrei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Porumbrei și Sagaidacul Nou. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Porumbrei a fost menționat documentar în anul 1893.

Citeşte mai departe