Arată noutățile începînd cu...

eye 9721 Vizualizări

Cea mai căutată persoană pe Google în Ucraina este un moldovean (Video)


Dan Bălan devine tot mai cunoscut în Ucraina. Recent a intrat în juriul celebrului show TV internațional de talente „The Voice". Artistul a fost cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală.

Așa se face că în luna ianuarie, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan a ocupat primul loc la categoria personalități, întrecînd persoane din sfera publică a țării.

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice" Ucraina are parte anul acesta de prezența și talentul mentorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o variantă a celebrei melodii „Dragostea din tei" alături de o concurentă, ridicînd sala în picioare.

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , Ucraina , Google

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ivanovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
19 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Ivanovca a fost înființat în anul 1913.

Citeşte mai departe